Open Procurement Albania

Rikonstruksion kuartalle L.18

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Rikonstruksion kuartalle L.18
Nr. Reference REF-27482-09-22-2017
Vlera / Fondi Limit 4 154 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 25-09-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-10-2017
Data e mbajtjes se tenderit 05-10-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues KOMBEAS - EURONDERTIMI 2000 SHPK - LIQENI VII SHA - VARAKU E SHPK - CAUSHI SHPK - GURI NDERTIM SHPK - SHAMO-CONSTRUCTION SHPK - SARK SHPK - REJ SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EURONDERTIMI 2000
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 824 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-10-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3389280
  Data e lidhjes se kontrates 04-12-2017
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa
  Te s’kualifikuar:
  Per arsyet e meposhtme:
  1. Ofertuesi KOMBEAS , nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim te kerkuara ne dokumentat e tenderit pasi ne Licencen e Shoqerise “KOMBEAS” regjistruar ne regjistrin themeltar qe nga data: 17.05.2010, drejtuesit ligjore Rudina Haxhiu dhe Kol Laska mungojne ne listepagesat per sigurimet, per gjashte muajt e fundit qe i takojnë periudhës Mars – Gusht 2017 .
  2. Ofertuesi VARAKU E SHPK nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim te kerkuara ne dokumentat e tenderit pasi i mungojne listepagesat per sigurimet, per muajt mars, prill, maj, qershor 2017. KVO vendos qe ofertuesi te mos kualifikohet.
  3. Ofertuesi SARK , nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim te kerkuara ne dokumentat e tenderit pasi ne Licencen e Shoqerise “SARK” regjistruar ne regjistrin themeltar qe nga data: 31.01.2005, drejtuesi teknik Taip Doga mungon ne listepagesat per sigurimet, per gjashte muajt e fundit qe i takojnë periudhës Mars – Gusht 2017.
  4. Ofertuesi REJ , nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim te kerkuara ne dokumentat e tenderit pasi i mungon dokumenti që vërteton se subjekti i ka plotësuar te gjitha detyrimet e taksave dhe tarifave vendore, per vitin 2017.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.43 - DT.30-10-2017
  Lidhja e Kontrates NR.49 - DT.11-12-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data