Open Procurement Albania

Rehabilitimi I Skemës Ujitëse të Rezervuarëve - Këlcyrë dhe Varipop.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Këlcyrë
Institucioni Prokurues Bashkia Kelcyre
Objekti i Tenderit Rehabilitimi I Skemës Ujitëse të Rezervuarëve - Këlcyrë dhe Varipop.
Nr. Reference REF-32267-11-02-2017
Vlera / Fondi Limit 16 005 490,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-11-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-11-2017
Data e mbajtjes se tenderit 27-11-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues Nika Shpk
Boshnjaku.B Shpk
Fled Shpk
Shendelli Shpk
Varaku E Shpk
MANE/S Shpk
Cobial Shpk Shpk
Eurostil Shpk & Alba Konstruksion Shpk
Elira Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EUROSTIL SHPK - ALBA CONSTRUCTION SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15,952,517.43
  Data e shpalljes se fituesit 12-01-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 19143020.91
  Data e lidhjes se kontrates 26-01-2018
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ankesa ka pasur
  Ka paraqitur ankese operatori ekonomik MANE/S Shpk prane AK, Bashkia Kelcyre. Ka marrë përgjigje në datë 27.12.2017
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm :
  Nika Shpk
  Operatori ekonomik nuk ka arritur te deshmoje permbushjen e pikes 1/bdhe 1//c te kritereve te vecanta te kualifikimit ne kundershtim kjo me kriteret e DT.
  2. Boshnjaku.B Shpk
  Nuk ka permbushur piken 6; pikes 2..2.c te kritereve te vecanta te kualifikimit.
  3. Fled Shpk
  Nuk ka arritur te deshmoje permbushjen e pikes 9 te kritereve te vecante te kualifikimit.
  Nuk ka arritur te deshmoje permbushjen e kriterit 5.3.1 dhe 5.3.2 te DT.
  4. Shendelli Shpk
  Nuk ploteson pikën 9 dhe pikën 2.2. c te kritereve te vecanta per kualifikim.
  5.“Varaku E ” Shpk
  Nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te sakte per te deshmuar plotesimin e pikes 9 te kritereve te vecanta per kualifikim , shtojca 10 e DT.
  6.MANE/S Shpk
  Nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te sakte qe te deshmoje permbushjen e pikes 5.3.2.
  7. Cobial Shpk
  Nuk ka arritur te deshmoje permbushjen e kritereve te vecanta te kualifikimit 5.2.
  8. Elira Shpk
  Nuk ka arritur te deshmoje permbushjen e kritereve te vecanta te kualifikimit 5.2.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROSTIL SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROSTIL SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROSTIL SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROSTIL SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBA CONSTRUCTION SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBA CONSTRUCTION SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBA CONSTRUCTION SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBA CONSTRUCTION SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.2 - DT.15-01-2018
  Lidhja e Kontrates NR.7 - DT.19-02-2018

  Rehabilitimi I Skemës Ujitëse të Rezervuareve- Këlcyrë dhe Varipop.

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Këlcyrë
  Institucioni Prokurues Bashkia Kelcyre
  Objekti i Tenderit Rehabilitimi I Skemës Ujitëse të Rezervuareve- Këlcyrë dhe Varipop.
  Nr. Reference REF-32140-11-01-2017
  Vlera / Fondi Limit 16 005 490,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 02-11-2017
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-11-2017
  Data e mbajtjes se tenderit 27-11-2017
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Per shkak te hedhjes gabim te te dhenave ne S.P.E.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit NR.44 - DT.06-11-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data