Open Procurement Albania

Ndërtimi i rrugëve Migjeni dhe Kadri Roshi në Njësinë Administrative Kashar, Faza I

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Ndërtimi i rrugëve Migjeni dhe Kadri Roshi në Njësinë Administrative Kashar, Faza I
Nr. Reference REF-39219-12-21-2017
Vlera / Fondi Limit 269 803 741,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 22-12-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-01-2018
Data e mbajtjes se tenderit 15-01-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 15
Operatore Konkurues Euroteorema Peqin Shpk
Shkëlqimi 07 Shpk
Albavia Shpk
Curri Shpk
BE-IS Shpk & Ergi Shpk & Vëllezërit Hysa Shpk
Gjoka Konstruksion Sha
A.N.K Shpk
Rrugë Sinjalistike Mirëmbajtje dhe Hidro Company” Degë e shoqërisë së huaj & “Senka” shpk
Riviera Shpk & Alba Konstruksion Shpk
Kupa Shpk & Al-Asfalt Shpk
Kacdedja Shpk & Agri-Construction Shpk
Sterkaj Shpk
Victoria Invest Shpk
PE-VLA-KU Shpk
G.P.G Company Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BE - IS SH.P.K - ERGI - VELLEZERIT HYSA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 207 733 783,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-02-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 8 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Është paraqit ankesa nga Bashkimi i Operatorëve ekonomik “Rrugë Sinjalistike Mirëmbajtje dhe Hidro Company” Degë e shoqërisë së huaj & “Senka” shpk, hyrë në Bashkine e Tiranës me shkresën Nr. 5077 Prot., datë 02.02.2018. Komisioni i Shqyrtimit të Ankesës nuk pranoi ankesën e palës ankimuese duke i kthyer përgjigje me shkresën me Nr. 5077/2 Prot., datë 09.02.2018.
  Janë skualifikuar Operatorët ekonomik të mëposhtëm:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. Operatori ekonomik “Euroteorema Peqin” shpk NUIS J61905050M
  Mungese dokumentacioni.
  2. Oferta e paraqitur nga Operatori ekonomik “Shkëlqimi 07” shpk NUIS K68121808W
  Operatori ekonomik “Shkëlqimi 07” shpk nuk plotëson pikën 4 të Kapacitetit teknik.
  3. Oferta e paraqitur nga Operatori ekonomik “Albavia” shpk NUIS J81527001Q

  Mungese dokumentacioni.
  4. Oferta e paraqitur nga Operatori ekonomik “Curri” shpk NUIS J67902718S
  Operatori ekonomik “Curri” shpk nuk plotëson pikën 1, germa d), të Kapaciteti Teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  5. Oferta e paraqitur nga Operatori ekonomik “Gjoka Konstruksion” sha NUIS J91815014U
  Operatori ekonomik “Gjoka Konstruksion” shpk nuk plotëson pikën 1, të Kriteret E Përgjithshme Të Pranimit/Kualifikimit Të Dokumentave Standarte Të Tenderit.
  6. Oferta e paraqitur nga Bashkimi i Operatorëve ekonomikë “Kacdedja” shpk & “Agri-Construction” shpk NUIS K51712017A & NUIS K01725003F
  a. Operatori ekonomik “Kacededja” shpk nuk plotëson pikën 5 të Kapaciteti Teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  b. Operatori ekonomik “Agri Construksion” shpk nuk plotëson pikën 5 të Kapaciteti Teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  7. Oferta e paraqitur nga Operatori ekonomik “Victoria Invest” shpk NUIS K32712206U
  Operatori ekonomik “Victoria Invest” shpk nuk plotëson pikën 15 të Kapacitetit Teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE - IS SH.P.K viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE - IS SH.P.K viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE - IS SH.P.K viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE - IS SH.P.K viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Shpallja e Fituesit NR.9 - DT.05-03-2018
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data