Open Procurement Albania

Rikonstruksion i Rrugës së Varrezave Beltojë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Institucioni Prokurues Bashkia Shkoder
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i Rrugës së Varrezave Beltojë
Nr. Reference REF-50665-02-22-2018
Vlera / Fondi Limit 8 283 311,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 23-02-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-03-2018
Data e mbajtjes se tenderit 05-03-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues Rroku GUEST Shpk & Kthella Shpk
Nika Shpk
Gysi Shpk
S.M.O. Union Shpk
Kevin Konstruksion Shpk
S.M.O. Vataksi Shpk
Shendelli Shpk
Karl Gega Konstruksion Shpk & Rozafa 94 Shpk
Zdravo Shpk
Delia Impex Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Rroku GUEST - KTHELLA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5,484,549
  Data e shpalljes se fituesit 28-03-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6581458.8
  Data e lidhjes se kontrates 19-04-2018
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Ka ofertues te skualifikuar:
  1-U skualifikua operatori ekonomik “Nika” Shpk
  Mungese dokumentacioni.
  2-U skualifikua operatori ekonomik“ Gysi” Shpk
  Nuk ka paraqitur pune te ngjashme brenda tre viteve te fundit te aktivitetit.
  3-U skualifikua operatori ekonomik“ S.M.O. Union” Shpk
  Ne kete procedure prokurimi administratori i shoqerise ka nenshkruar dy oferta, nje te shoqerise S.M.O Vataksi dhe nje te shoqerise S.M.O Union pra i njejti ofertues ka marre pjese ne me shume se nje oferte.
  Mjeti autobot uji me targa SH 4498 E i marre me qera sipas kontrates se qerase nr2160 rep date 03.03.2018 eshte marre me qera edhe nga nje operator tjeter ne te njejten procedure prokurimi.
  F.Hasa teknik ndertimi nuk rezulton ne listepagesen e muajit janar 2018.
  4-U skualifikua operatori ekonomik“ Kevin Konstruksion” Shpk
  Ing.Varvara Truja(Gjika) ,drejtues teknik ne licence mungon ne listepagesat e shoqerise per muajt nentor, dhjetor 017 dhe janar 2018.
  Ne dst eshte kerkuar qe operatori ekonomik te kete 2 manovrator te paisur me çertifikata të lëshuara nga Drejtoria e Sherbimit te Transportit Rrugor trajnues(ÇAP) ndersa ne listepagesen e muajit janar 2018 nuk figuron z.R.Turja dhe z.S.Shohu.
  5-U skualifikua operatori ekonomik “S.M.O. Vataksi” Shpk
  Bazuar ne VKM nr.914, dt.29.12.2014 “Për Miratimin e Rregullave te Prokurimit Publik” e ndryshuar, neni 65, “Ndërhyrja ne Oferte“, thuhet “Asnjë ofertues nuk mund të marrë pjesë në ofertën e dikujt tjetër për të njëjtën procedurë prokurimi”. Pjesëmarrja nga një ofertues në më shumë se një ofertë, tek e tek ose me një ofertues tjetër, do të rezultojë në përjashtimin nga procesi të gjitha ofertave, në të cilat është përfshirë ofertuesi. Ne këtë procedure prokurimi administratori i shoqërisë ka nënshkruar dy oferta, një te shoqërisë S.M.O Vataksi dhe një te shoqërisë S.M.O Union pra i njëjti ofertues ka marre pjese ne me shume se një oferte.
  6-U skualifikua operatori ekonomik“ Shendelli” Shpk
  Ne vertetimin leshuar nga OSHEE mungon muaji i fundit per tu paguar janar 2018.
  -Nuk ka paraqitur listepagesen e muajit janar 2018.
  7-U skualifikua bashkimi i operatoreve ekonomik “Karl Gega Konstruksion Shpk & “Rozafa 94” Shpk
  Rozafa 94 nuk ka paraqitur pune te ngjashme pasi kontrata per ndertim objekti shtepi banimi nuk mund te konsiderohet pune e ngjashme.
  8-U skualifikua operatori ekonomik“ Zdravo” Shpk
  Ne vertetimin leshuar nga OSHEE nuk eshte perfshire muaji i fundit i maturuar, muaji janar.
  Oferta ka gabim aritmetikor ne masen 10.73%.
  9-U skualifikua operatori ekonomik“ Delia Impex” Shpk
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Rroku GUEST viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Rroku GUEST viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Rroku GUEST viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Rroku GUEST viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KTHELLA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KTHELLA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KTHELLA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KTHELLA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates NR.16 - DT.23-04-2018

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data