Open Procurement Albania

Blerje materiale për rrjetin ujësjellës

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce
Objekti i Tenderit "Blerje materiale për rrjetin ujësjellës", Marrëveshje Kuadër me disa operatorëve ekonomikë, ku jo të gjitha kushtet janë të përcaktuara.
Janë identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm:
1. " MEGA-PLAST-2L" Shpk, NIPT: L56615701K, vlera: 8786890 lekë pa TVSH
2. " ELEKTRO THERM" Shpk, NIPT: L43709006U, vlera: 9798600 lekë pa TVSH
3. " ALEN - CO" Shpk, NIPT: K83213401M, vlera: 9799971 lekë pa TVSH
4. " FAT GROUP" Shpk, NIPT:L43428401V, vlera: 9833130 lekë pa TVSH
Nr. Reference REF-58987-03-27-2018
Vlera / Fondi Limit 9 858 395,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-03-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-04-2018
Data e mbajtjes se tenderit 20-04-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues MEGA-PLAST-2L SHPK
ELEKTRO THERM SHPK
ALEN -CO SHPK
FAT GROUP SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MEGA-PLAST-2L - ELEKTRO THERM - ALEN - CO - FAT GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 17-05-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6370938
  Data e lidhjes se kontrates 06-07-2018
  Kohezgjatja e kontrates Deri me 31-12-2018
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Në datën 09.05.2018, AK ka marrë një ankesë nga ofertuesi “FAT GROUP" Shpk.
  Ka marrë përgjigje në datë: 15.05.2018.
  Me Vendimin Nr. 1 , datë 15.05.2018, Komisioni i ngarkuar për shqyrtimin e ankesës, vendosi refuzimin e ankesës dhe lënien në fuqi të Vendimit të KVO-së datë 04.05.2018 pësa i përket kualifikimit të operatoreve ekonomikë ”MEGA –PLAST-2L” Shpk dhe "ELEKTRO THERM" Shpk sepse e përmbushnin Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit, të përcaktuar në pikën 2, të Shtojcës 9 të DT .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEGA-PLAST-2L viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEGA-PLAST-2L viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEGA-PLAST-2L viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MEGA-PLAST-2L viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELEKTRO THERM viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELEKTRO THERM viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELEKTRO THERM viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELEKTRO THERM viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALEN - CO viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALEN - CO viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALEN - CO viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALEN - CO viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FAT GROUP viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FAT GROUP viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FAT GROUP viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FAT GROUP viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates NR.28 - DT.16-07-2018

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data