Open Procurement Albania

Ndërtim linje transmetimi ujësjellësi nga Rruga Vangjel Noti deri në Depo 4000 m3 Yzberisht

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Objekti i Tenderit Ndërtim linje transmetimi ujësjellësi nga Rruga Vangjel Noti deri në Depo 4000 m3 Yzberisht
Nr. Reference REF-77431-07-02-2018
Vlera / Fondi Limit 219 280 977,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-07-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-08-2018
Data e mbajtjes se tenderit 10-08-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues BE-IS SHPK & Ergi SHPK
Curri SHPK & Xhengo & Mela SHPK
SHANSI INVEST SHPK & Lala SHPK
4 AM SHPK & Ed Konstruksion SHPK
Sterkaj SHPK & Eral construction SHPK & Nika SHPK
FAT GROUP SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Ergi SHPK - BE-IS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 184 114 778,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-09-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 220937733.6
  Data e lidhjes se kontrates 19-10-2018
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesa u paraqit ne date 04.09.2018 nga ana e Bashkimit të operatorëve ekonomik “SHANSI INVEST” sh.p.k. & “Lala” sh.p.k dhe ju kthye përgjigje ne datë 07.09.2018, duke mos i pranuar pretendimet e ngritura prej tij.

  Të skualifikuar:

  1. Bashkimi i operatorëve ekonomik “Curri” sh.p.k. & Shoqëria “Xhengo” sh.p.k.& Shoqëria “Mela” sh.p.k.
  • Nuk ka paraqitur asnjë dokumentacionin në portalin elektronik të APP-së për këtë procedurë prokurimi, për të vërtetuar plotësimin e kriterit për paraqitjen e Liçencës lidhur me ndikimin në mjedis Kodi III.2.A (1+2).
  • Operatori Ekonomik “Xhengo” shpk pjesë e bashkimit ekonomik të mësipërm në përmbushje të kriterit të mësipërm nuk ka deklaruar shtojcën nr.10 mbi dispononimin e mjeteve për realizimin e kontratës objekt prokurimi.
  • Operatori Ekonomik “MELA” shpk pjesë e bashkimit ekonomik të mësipërm në përmbushje të kriterit të mësipërm nuk ka deklaruar shtojcën nr.10 mbi dispononimin e mjeteve për realizimin e kontratës objekt prokurimi.

  2. “FAT GROUP” sh.p.k
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ergi SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ergi SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ergi SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ergi SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr.38 - Dt.24-09-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.43 - Dt.29-10-2018

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data