Open Procurement Albania

Sistemim i Qendres Lekaj dhe Rruga e Varrezave, Bashkia Rrogozhine.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Rrogozhinë
Institucioni Prokurues Bashkia Rrogozhine
Objekti i Tenderit Sistemim i Qendres Lekaj dhe Rruga e Varrezave, Bashkia Rrogozhine.
Nr. Reference REF-78041-07-05-2018
Vlera / Fondi Limit 30 078 909,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 06-07-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-08-2018
Data e mbajtjes se tenderit 06-08-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Eurondertim 2000 SHPK
BE - IS SHPK
Shkelqimi 07 SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EURONDERTIMI 2000
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 29 483 883,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-09-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 35380659
  Data e lidhjes se kontrates 03-10-2018
  Kohezgjatja e kontrates 150 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka patur ankesa .
  Kane marrë përgjigje në datë 03.09.2018, Nr 3921 Prot dhe me date 04.09.2018, Nr.3957 Prot.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori ekonomik “Shkelqimi 07” sh.p.k.
  Nuk ploteson kerkesat per kualifikim si me poshte:
  • Nuk ploteson kerkesen per kualifikim, shoqeruar me diplom, kontrate pune, CV, si dhe te figuroje ne licensen e shoqerise, te pakten nje inxhinier mekanik, ne kundershtim kjo me kerkesat per kualifikim.
  • Nuk ka paraqitur ne tender deklarate me shkrim nga administratori i shoqerise mbi vertetesine e deklarates qe, te gjithe inxhinieret e paraqitur ne tender, nuk jane te angazhuar ne kontrata apo objekte te tjera, cka verteton se stafi i paraqitur ne tender eshte i angazhuar ne kontrata te tjera, si dhe nuk mund te jete ne dispozicion te ketij objekti per realizimin me sukses te punimeve.
  • Nuk ka paraqitur ne tender asnje mjet eskavator me goma, ku jane kerkuar dy cope, shoqeruar me certifikaten e pronesise, lejen e qarkullimit, certifikaten e kontrollit teknik, vertetimin e pageses per taksat vjetore, siguracionin, si dhe foto.
  • Ne kundershtim me kerkesat per kualifikim, nuk ka paraqitur ne tender deklaraten qe makinerite nuk duhet te jene te angazhuara ne kontrata te tjera. Kjo verteton se makinerite e paraqitura ne tender jane te angazhuar ne kontrata te tjera, si dhe nuk mund te jete ne dispozicion te ketij objekti per realizimin me sukses te punimeve.
  • Ne kundershtim me kerkesat per kualifikim, nuk ka paraqitur ne tender deklaraten me shkrim nga administratori i shoqerise mbi vertetesine e deklarates per mjetet.
  • Ne kundershtim me kerkesat per kualifikim, nuk ka paraqitur ne tender certifikaten ISO 3834:2006, por e ka paraqitur te vitit 2005.
  • Ne kundershtim me kerkesat per kualifikim, nuk disponon te pakten tre teknik te mesem ndertimi, te cilet duhet te figurojne ne listpagesa, shoqeruar me kontraten e punes, CV, dokumenti-diploma qe verteton profesionin, i leshuar nga institucione shteterore.

  2. Operatori ekonomik “BE IS” sh.p.k.
  Nuk ploteson kerkesat per kualifikim si me poshte:
  Nuk ploteson kerkesat per kualifikim si me poshte:
  • Fotot e fadromave me goma dhe eskavatoreve me goma, nuk jane te dukshme targat e tyre.
  • Nuk ploteson kriterin per kualifikim per te pakten dy cope eskavator me goma shoqeruar me certifikaten e pronesise se mjetit, leja e qarkullimit, certifikaten e kontrollit teknik, vertetimin e pageses per taksat vjetore, siguracionin dhe fotot perkatese.
  • Nuk ploteson kriterin per kualifikim per te pakten dy cope fadrome me goma shoqeruar me certifikaten e pronesise se mjetit, leja e qarkullimit, certifikaten e kontrollit teknik, vertetimin e pageses per taksat vjetore, siguracionin dhe fotot perkatese.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr.38 - Dt.24-09-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.41 - Dt.15-10-2018

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data