Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i shkollës së mesme të bashkuar Ymer Lala, Surrel

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i shkollës së mesme të bashkuar Ymer Lala, Surrel.
Burimi i financimit:vënë në dispozicion nga të ardhurat e Bashkisë së Tiranës në Mbështetje të VKB nr. 132, datë 21.12.2017, për “Miratimin e Programit Buxhetor Afatmesëm 2018 – 2020 dhe Detajimin e Buxhetit të Bashkisë së Tiranës për vitin 2018.
Nr. Reference REF-89323-10-10-2018
Vlera / Fondi Limit 45 832 598,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 11-10-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-11-2018
Data e mbajtjes se tenderit 12-11-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues Dajti Park 2007 SHPK & Agri Konstruksion SHPK
Leon Konstruksion SHPK
LALA SHPK & JODY SHPK
Kevin Konstruksion SHPK
GPA Konstruksion SHPK
VLLAZNIA NDËRTIM SHPK & NDREGJONI SHPK
ELDA-VL SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DAJTI PARK 2007 SHPK - AGRI CONSTRUCTION SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 44 339 123,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-11-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 53206948
  Data e lidhjes se kontrates 07-12-2018
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikur ofertuesit e mëposhtëm:

  1- Oferta e Operatorit Ekonomik “Leon Konstruksion” SHPK:
  • Operatori Ekonomik “Leon Konstruksion” shpk, nuk plotëson Kriteret e Veçanta të Kualifikimit/ Kapaciteti teknik (shtojca 10), të Dokumentave Standarte të Tenderit
  Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori Ekonomik lidhur me shtojcën 10, është i paplotë lidhur me kamionat me kapacitet mbajtes minimumi 3.5 ton dhe maksimumi 5 ton te kerkuar nga AK (4 copë) si dhe me mjetin fadromë me goma (1 copë), për rrjedhojë i pavlefshëm.
  • Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori ekonomik lidhur me Kriteret e Veçanta të kualifikimit pika 5 është i paplotë .

  2- Oferta e Bashkimit te Operatorëve Ekonomik “Ndregjoni” shpk & “Vllaznia” shpk:
  Bashkimi i Operatoreve “Ndregjoni” shpk & “Vllaznia” shpk, nuk plotëson Kriteret e Veçanta të Kualifikimit/ Kapaciteti teknik (shtojca 10), të Dokumentave Standarte të Tenderit .

  3- Oferta e Bashkimit të Operatorëve Ekonomikë “Lala ” shpk & “Jody”shpk
  • Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Lala ” shpk & “Jody”shpk , nuk plotëson Kriteret e Veçanta të Kualifikimit/Kapaciteti Teknik, pika 9 .
  • Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Lala” shpk dhe “Jody” shpk nuk zotërojnë kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket personelit të nevojshëm për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.

  4. Oferta e Operatorit Ekonomik “Kevin Konstruksion ” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur shtojcën 10 si dhe mjetet e kërkuara nga AK.
  • Operatori ekonomik në përmbushje të kriterit të mësipërm nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion provues, në përmbushje të Kriteret e Veçanta të Kualifikimit/Kapaciteti Teknik pika 2.3.

  5. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “ELDA-VL” SHPK:
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.

  6. Oferta e paraqitur nga Operatori ekonomik “GPA Konstruksion ” SHPK
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DAJTI PARK 2007 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DAJTI PARK 2007 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DAJTI PARK 2007 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DAJTI PARK 2007 SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit Nr.47 - Dt.26-11-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.50 - Dt.17-12-2018
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data