Open Procurement Albania

Furnizim Vendosje Panele Fotovoltaik me shtylla per ndricim publik

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
Institucioni Prokurues Bashkia Fier
Objekti i Tenderit Furnizim Vendosje Panele Fotovoltaik me shtylla per ndricim publik.
Financimi per vitin 2018 eshte ne vleren 1 000 000 (nje milion) lekë me TVSH, pjesa tjeter do te financohet ne vitet buxhetore nga Buxheti i Investimeve te Bashkise Fier per vitet 2019-2023, ne perputhje me legjislacionin ne fuqi.
Nr. Reference REF-95561-11-23-2018
Vlera / Fondi Limit 162 498 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-11-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-12-2018
Data e mbajtjes se tenderit 26-12-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues ELAL COM SHPK & BE-IS SHPK
A BI ESSE
B-93
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ELAL COM SHPK - BE-IS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 157 464 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-02-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 188956800
  Data e lidhjes se kontrates 20-03-2019
  Kohezgjatja e kontrates 5 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1.Operatori ekonomik ”A BI ESSE” SHPK :
  • Oferta refuzohet pasi operatori ekonomik nuk ka paraqitur asnje deklarate te kerkuar ne DST, nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar per punet e ngjashme, dokumentacionin per stafin per realizimin e kontrates, dokumentacionin per punesimin e kerkuar, dokumentacionin per mjetet e kerkuara, dokumentacionin per certifikatat e kerkuara dhe grafikun e punimeve. Gjithashtu oferta e paraqitur per kete objekt prokurimi eshte mbi fondin limit.

  2.Operatori ekonomik “B-93” SHPK :
  • Oferta refuzohet pasi operatori ekonomik eshte terhequr nga realizimi i kesaj procedure prokurimi, dokumentuar kjo me shkresen me nr.15 prot., dt.13.02.2019 me lende “Shkrese mbi proceduren e prokurimit”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELAL COM SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELAL COM SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELAL COM SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELAL COM SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.13 - Dt.01-04-2019
  Shtyrje Afati

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data