Open Procurement Albania

Blerje dhe vendosje pajisje sigurie elektronike për rritjen e sigurisë publike.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Elbasan
Institucioni Prokurues Bashkia Elbasan
Objekti i Tenderit Blerje dhe vendosje pajisje sigurie elektronike për rritjen e sigurisë publike.
Fondi limit (n.q.s. ka lote i ndarë sipas loteve): 14.797.000 (katërmbëdhjetëmilion e shtatëqind e nëntë dhjetë e shtatëmijë) lekë pa t.v.sh., vënë në dispozicion nga Buxheti i Bashkisë Elbasan për vitin 2018.
Nr. Reference REF-01775-12-26-2018
Vlera / Fondi Limit 14 797 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-12-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-01-2019
Data e mbajtjes se tenderit 21-01-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues AlbaScan SHPK
Elektrosek SHPK
AL - COMM SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AlbaScan
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 14 700 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-02-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 17640000
  Data e lidhjes se kontrates 03-04-2019
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Ofertuesi “Elektrosek” SHPK
  • Nuk ka paraqitur asnjë dokument në përmbushje të kritereve të përcaktuara tek Kriteret e Veçanta - Kapaciteti Ekonomik dhe Financiar pikat 2.2.a) dhe 2.2.b), e konkretisht vërtetim të lëshuar nga administrata tatimore, ku xhiroja e tre viteve të fundit financiare nga data e realizimit të tenderit të jetë jo me e vogel se 40% e fondit limit qe prokurohet dhe kopjen e çertifikuar të bilancit për vitin e fundit ushtrimor te mbyllur nga subjekti nisur nga data e zhvillimit te prokurimit, të paraqitur pranë autoriteteve përkatëse.
  • Nuk ka paraqitur asnjë dokument në përmbushje të kriterit të përcaktuar tek Kriteret e Veçanta - Kapaciteti Teknik pika 2.3.1, e konkretisht kontrata për furnizime të ngjashme ose fatura tatimore shitje, për të provuar përvojën e mëparshme.

  2. Ofertuesi “AL - COMM” SHPK
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike, si dhe dokumentacion ligjor, ekonomiko-financiar dhe teknik në përmbushje të kritereve të DST-së.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.15 - Dt.15-04-2019
  Shtyrje Afati

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data