Open Procurement Albania

Hapsire rekreative, park i qytetit Shijak

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shijak
Institucioni Prokurues Bashkia Shijak
Objekti i Tenderit Hapsire rekreative, park i qytetit Shijak
Nr. Reference REF-12769-03-07-2019
Vlera / Fondi Limit 45 387 152,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 08-03-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-04-2019
Data e mbajtjes se tenderit 08-04-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues K.M.K SHPK & ALB KONSTRUKSION SHPK& SINDER AB & SHPK ÇAUSHI M SHPK
EURONDERTIMI 2000 SHPK
A.L -ASFALT SHPK & ALB KORCA 2002 SHPK
SPEKTRI SHPK & ED KONSTRUKSION SHPK
LIQENI VII sh. a SHPK & NDREGJONI SHPK
BE-IS SHPK
SENKA SHPK
AURORA KONSTRUKSION SHPK
BAHAS SHPK & AVDULI SHPK
VIANTE KONSTRUKSION SHPK
LEON KONSTRUKSION SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Spektri SHPK - Ed Konstruksion SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 33,472,081
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 40166497.98
  Data e lidhjes se kontrates 14-06-2019
  Kohezgjatja e kontrates 90 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. K.M.K sh.p.k & SINDER AB sh.p.k & ALB KONSTRUKSION sh.p.k, & ÇAUSHI M sh.p.k:
  Bashkimi i operatorëve nuk plotëson kapacitetin teknik sipas pikës 2.2 të DST:
  - Punët e ngjashme nuk plotësojnë kriterin e dyfishit të vlerës limit që prokurohet
  - Manovratori Bledar Balla nuk është i pajisur me leje drejtimi për manovrator nga DPSHTRR
  - Ekskavatori me goma është i patarguar
  - Autopompës së betonit me targa TR 5386 P i ka skaduar polica e sigurimit
  - Mjeti i paraqitur si autobot uji me targa TR 2674 R nga dokumentacioni i paraqitur figuron kamion vetëshkarkues
  - Për mjetin asfaltoshtruese në kontratën e qirasë mungon fatura tatimore e shitjes ose dokumenti i zhdoganimit që duhet t’i bashkangjitet kontratës
  - Mungon nivelues betoni

  2. EURONDERTIMI 2000 sh.p.k:
  - Operatori nuk plotëson kriteret e përgjithshme të pranimit/kualifikimit sipas pikës 1. të DST.
  - Mungon Shtojca 8
  - Operatori nuk plotëson kapacitetin ekonomik sipas pikës 2.1 të DST.
  - Mungon vërtetimi i taksave vendore për bashkinë Pogradec si vend ushtrimi aktiviteti i pasqyruar në ekstraktin e QKB
  - Operatori nuk plotëson kapacitetin teknik sipas pikës 2.2 të DST.
  - Mungon licensa lidhur me ndikimin në mjedis e lëshuar nga QKL, Kodi III.2.B
  - Numri mesatar i punonjësve është më pak se 72 punonjës
  - Inxh. topogjeodet nuk është në listëpagesat e shoqërisë për periudhën Shtator 2018 –Shkurt 2019
  - Arkitektit i mungon diploma
  - 3 manovratorëve i mungon leja e drejtimit nga DPSHTRR

  3. A.L -ASFALT sh.p.k & ALB KORCA 2002 sh.p.k:
  Bashkimi i operatorëve nuk plotëson kapacitetin teknik sipas pikës 2.2 të DST:
  - Mungon autopompë betoni
  - Mungon dokumenti që vërteton pronësinë ose marrjen me qira të mjetit makineri nivelimi .

  4. BE-IS sh.p.k:
  Operatori nuk plotëson kapacitetin teknik sipas pikës 2.2 të DST:
  - Ekskavatori me goma është i patarguar, i pavlefshëm

  5. AURORA KONSTRUKSION sh.p.k & EVEREST sh.p.k:
  - Bashkimi i operatorëve nuk ka paraqitur të dhënat e kërkuara nga AK me mesazh në SPE me qëllim verifikimin në Regjistrin Elektronik të Gjendjes Gjyqësore të të dhënave të deklaruara në shtojcën 8 sipas njoftimit të APP Nr. 1155 Prot. datë01.02.2019 dhe Ministrisë së Drejtësisë Nr. 1001/1 Prot. datë 01.02.2019.

  6. BAHAS sh.p.k & AVDULI sh.p.k :
  - Bashkimi i operatorëve nuk ka paraqitur të dhënat e kërkuara nga AK me mesazh në SPE me qëllim verifikimin në Regjistrin Elektronik të Gjendjes Gjyqësore të të dhënave të deklaruara në shtojcën 8 sipas njoftimit të APP Nr. 1155 Prot. datë01.02.2019 dhe Ministrisë së Drejtësisë Nr. 1001/1 Prot. datë 01.02.2019.

  7. VIANTE KONSTRUKSION sh.p.k:
  - Operatori nuk ka paraqitur të dhënat e kërkuara nga AK me mesazh në SPE me qëllim verifikimin në Regjistrin Elektronik të Gjendjes Gjyqësore të të dhënave të deklaruara në shtojcën 8 sipas njoftimit të APP Nr. 1155 Prot. datë01.02.2019 dhe Ministrisë së Drejtësisë Nr. 1001/1 Prot. datë 01.02.2019.

  8. LEON KONSTRUKSION sh.p.k:
  Operatori nuk plotëson kapacitetin ekonomik sipas pikës 2.1 të DST:
  - Mungon kopja e vërtetuar e bilancit për vitin ushtrimor 2018 konfirmuar pranë autoriteteve përkatëse
  Operatori nuk plotëson kapacitetin teknik sipas pikës 2.2 të DST:
  - Manovratorët Fatmir Mana dhe Tonin Bliu nuk janë të pajisur me leje drejtimi nga DPSHTRR
  - Mungon autovinçi
  - Mungon ekskavatori me zinxhir
  - Mungon asfaltoshtruese
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Spektri SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Spektri SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Spektri SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Spektri SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ed Konstruksion SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ed Konstruksion SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ed Konstruksion SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ed Konstruksion SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Nr.23 - Dt.10-06-2019
  Lidhja e Kontrates Nr.25 - Dt.24-06-2019

  Hapsirë rekreative, park i qytetit Shijak

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shijak
  Institucioni Prokurues Bashkia Shijak
  Objekti i Tenderit Hapsirë rekreative, park i qytetit Shijak
  Nr. Reference REF-02211-12-27-2018
  Vlera / Fondi Limit 45 387 152,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 28-12-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-01-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 28-01-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 90 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.10 - Dt.11-03-2019
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data