Open Procurement Albania

Blerje materiale higjeno-sanitare per vitin 2019

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Librazhd
Institucioni Prokurues Bashkia Librazhd
Objekti i Tenderit Blerje materiale higjeno-sanitare per vitin 2019
Nr. Reference REF-04071-01-16-2019
Vlera / Fondi Limit 1 266 609,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 17-01-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-01-2019
Data e mbajtjes se tenderit 28-01-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues ANBIM SHPK
EURO MEGA 2010
MURATI D
ATLANTIK 3
Irdi Gega
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Irdi Gega
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 282.9 leke per njesi.
  Data e shpalljes se fituesit 07-05-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1428724
  Data e lidhjes se kontrates 13-05-2019
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesa eshte paraqitur prane Autoritetit Kontraktor me date 12.02.2019 nga operatori ekonomik “MURATI-D” sh.p.k .
  Ka marrë përgjigje në datë 14.02.2019.
  Brenda afateve ligjore operatori ekonomik ka ushtruar te drejten e ankimimit prane KPP.
  Vendim i KPP nr.254 , date 30.04.2019.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem :

  1. “ANBIM ” shpk:
  Nuk ka arritur te binde me prova dhe fakte, se oferta e tij (anomalisht e ulet) eshte e rregullt ne te gjithe elementet e saj me qellim garantimin e nje kontrate te sukseshme.

  2. “EURO MEGA 2010” shpk :
  • Nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote per te deshmuar permbushjen e pikes 1, shkronja ç) te kritereve te vecanta te kualifikimit sipas DST.
  • Operatori Ekonomik nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kerkesave per kualifikim sic kerkohen ne shtojca e DT, konkretisht kriteri i vecante nr.2.2.2.
  • Operatori ekonomik nuk ka arritur te deshmoje permbushjen e kriterit e vecante 2.3.2 te DST.

  3. “MURATI-D” shpk , :
  • Nuk krijon besueshmerine e nevojshme per tu shpallur si operator ekonomik i kualifikuar, pasi ne deklaratat dhe shtojcat e paraqitura ne SPE jane vulosur dokumentat ne dy vula te ndryshme.
  • Operatori Ekonomik nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kerkesave per kualifikim sic kerkohen ne shtojca e DT, konkretisht kriteri i vecante nr.2.2.2.
  • Nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote per te deshmuar permbushjen e pikes 1, shkronja B) te kritereve te vecanta te kualifikimit sipas DST.
  • Per shkak se operatori ekonomik nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte sipas shtojces 8 te DT, konkretisht parimin e pergjithshem dhe kriterin se : Të gjithë dokumentat duhet të jenë origjinalë ose kopje të noterizuara të tyre. Rastet e mos-dorëzimit të një dokumenti, ose të dokumentave të rreme e të pasakta, konsiderohen si kushte për skualifikim.
  • Nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote per te deshmuar permbushjen e pikes 1, shkronja d) te kritereve te vecanta te kualifikimit sipas DST.

  4. “ATLANTIK 3” shpk :
  • Nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote per te deshmuar permbushjen e pikes 1, shkronja ç) te kritereve te vecanta te kualifikimit sipas DST.
  • Nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote per te deshmuar permbushjen e pikes 1, shkronja d) te kritereve te vecanta te kualifikimit sipas DST.
  • Operatori ekonomik nuk ka arritur te deshmoje permbushjen e kriterit e vecante 2.2.2 te DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.21 - Dt.27-05-2019
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data