Open Procurement Albania

Nd,Rr(AleksandriA.ElmaziXh DevaAdem JashariAnton Zogaj)Paskuqan 2

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamez
Objekti i Tenderit Nd,Rr(AleksandriA.ElmaziXh DevaAdem JashariAnton Zogaj)Paskuqan 2
Nr. Reference REF-07279-02-11-2019
Vlera / Fondi Limit 27 520 850,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-02-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-03-2019
Data e mbajtjes se tenderit 15-03-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues LALA
Almo Konstruksion
BEAN
INERTI
Kacdedja
Liqeni VII
Shamo Konstruksion
Shendelli
Uleza Ndertim
Sireta 2F
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K A C D E D J A SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 25 247 895,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-04-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 30297474
  Data e lidhjes se kontrates 27-05-2019
  Kohezgjatja e kontrates 80 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Operatore te s’kualifikuar:

  1. “LALA”shpk:
  • Ka makineri te marra me qira qe jane paraqitur edhe nga operatori tjeter ofertues Shendelli sh.p.k .

  2. “SIRETA 2 F”shpk :
  • Kamioncina me targe AA907DD, eshte me kapacitet mbajtes mbi 5TON, i ka mbaruar dhe taksa vjetore e mjeteve te perdorura;
  • Kamioncina AA392CU, eshte kamion kjo sipas lejes se qarkullimit dhe ne zerin 24 te saj eshte pesha e mjetit bosh 7335kg, pra nuk permbush kriterin e tonazhit si c eshte kerkuar ne DST. Certifikata e kontrollit teknik ketij mjeti i ka mbaruar me date 9.3.2019, polica e sigurimit me date 11.3.2019, seshte paraqitru dokumetn qe verton shlyerjen e takses vjetore te mjeteve.
  • Paraqitja e dokumentave te pasakta, perben shkak per skualifikim.
  • Kamionat me targe AA711JH, eshte me kapacitet mbajtes mbi 15 ton, AA548XD eshte me kapacitet mbajtes mbi 15 ton;
  • Ne foton e paraqitur per eskavator me goma me targe AGHT61, nuk figurojne targat e mjetit, gje qe bie ndesh me piken 2/10/d te Kritereve te Veçante te DST;

  3.” Shamo Konstruksion”shpk:
  • Nuk ka paraqitur në formën e kerkuar sipas ndryshimeve ligjore deklaraten mbi permbushjen e kritereve te pergjithshme.
  • Per mjetin AA957JB ska paraqitur leje qarkullimi.
  • Per mjetin AA503OH leja e qarkullimit fotokopje.
  • Per mjetin AA386FK nuk ka paraqitur certificate pronesie dhe certificate transporti.
  • Per mjetin TR 2516 M nuk ka paraqitur certificate pronesie.
  • Per mjetin TR 1758 R nuk ka paraqitur certificate pronesie.
  • Nuk ka paraqitur autobitumatriçe dhe eskavator me goma.

  4. ” Shendelli”shpk :
  Nuk ka paraqitur certificate pronesie dhe certificate transporti per mjetin AE MT 91.
  • Nuk ka paraqitur certificate pronesie dhe certificate transporti per mjetin AE MT 91.
  • Në shtojcën 10, Deklarate mbi kontratat e lidhura apo ne process ka deklaruar si kontrate te lidhur edhe objektin i cili eshte ne proces vleresimi nga autoriteti kontraktor dhe procedure per te cilin ka paraqitur oferte.Kontrata 27.06.2016 me JODY dhe ALIKO.

  5. ” INERTI”shpk :
  • Kontrata e ngjashme nuk permbushin kriteret e percaktuara ne KVK/Dy kontratat e ngjashme Ndertim Korsi Bicikletash, nuk permbushin kriterin e parashikuar ne piken 2.3/1a/b.

  6. ” Uleza Ndertim”shpk :
  • Nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar ne DST/Operatori ekonomik, nuk ka paraqitur asnje dokument te kekruar ne DST .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.22 - Dt.03-06-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data