Open Procurement Albania

Rehabilitim i rrjetit Ujites me Kanalin V-4 ,gjatesia 465ml dhe sekondar 400ml te fshatit Beline, Zharrez.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Patos
Institucioni Prokurues Bashkia Patos
Objekti i Tenderit Rehabilitim i rrjetit Ujites me Kanalin V-4 ,gjatesia 465ml dhe sekondar 400ml te fshatit Beline, Zharrez.
Nr. Reference REF-07654-02-13-2019
Vlera / Fondi Limit 3 884 480,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-02-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-02-2019
Data e mbajtjes se tenderit 25-02-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 6 D - PLAN SHPK & KTHELLA SHPK
ALUERA SHPK & LLAZO SHPK
ARDITI-06 SHPK
SARK SHPK
SHËNDËLLI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 6D - PLAN - Kthella SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 134 600,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-03-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3761520
  Data e lidhjes se kontrates 17-04-2019
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik si me poshtë :
  1) “ALUERA” sh.p.k & “LLAZO” sh.p.k. :
  - Nuk plotësojnë pikën 2 tek kriteret e veçanta të kualifikimitpër dëshmitë e mjeteve që nevojiten për ekzekutimin e kontratës, kanë një kamion me dokumenta të plotënga dy që kërkohet si dhe nuk kanë asnjë dokumentacion lidhur me 2 autobetonieret e kerkuara.
  - Nuk plotësojnë pikën 3 për punonjësit të cilët duhet të figurojnë si drejtues teknik, ku kërkohet Inxhinier Ndertimi dhe Inxhinieri i tyre nuk figuron në të gjithë periudhën e kërkuar në listpagesëte kriteret ku përveç kësaj i mungon edhe cv.
  - Nuk plotësojnë pikën 4 ku operatoi ekonomik duhet të ketë 1 (një) mjek ndërmarrje dhe operatorit Aluera i mungon mjeku.
  - Ju mungon grafiku i punimeve.

  2) Shoqëria “ARDITI-06” :
  - Operatorit i mungon shtojca 4 për Kriteret e Përgjithshme të Kualifikimit si dhe preventivi i punimeve është i pafirmosur.
  - Nuk plotëson pikën 2 tek kriteret e veçanta të kualifikimit për dëshmitë e mjeteve që nevojiten për ekzekutimin e kontratësnë .
  - Nuk plotëson pikën 5 ku operatori ekonomik duhet të ketë 4 Manovratorë përkatësisht 2 automakinist dhe 2 eskvatorist dhe i mungojnë të katër manovratorët.

  3) Shoqëria “SARK” sh.p.k :
  - Nuk plotëson pikën 2 tek kriteret e veçanta të kualifikimit për dëshmitë e mjeteve që nevojiten për ekzekutimin e kontratësnë.
  - Nuk plotëson pikën 5 ku operatori ekonomik duhet të ketë 4 Manovratorë përkatësisht 2 automakinist dhe 2 eskvatorist, operatori ka një automakinist dhe një eskavatoristë si dhe tre manovratore të cilët figurojnë vetëm në periudhën e Janar 2018 dhe jo më vonë.

  4) Shoqëria “SHËNDËLLI” :
  - Nuk plotëson pikën 2 tek kriteret e veçanta të kualifikimit për dëshmitë e mjeteve që nevojiten për ekzekutimin e kontratës .
  - Nuk plotëson pikën 5 ku operatori ekonomik duhet të ketë 4 Manovratorë përkatësisht 2 automakinist dhe 2 eskvatorist, operatori ka 2 eskavatoristë dhe një automakinist me letra të sakta të tjerët nuk janë me dokumetat e kërkuara.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 6D - PLAN viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 6D - PLAN viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 6D - PLAN viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 6D - PLAN viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.16 - Dt.23-04-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data