Open Procurement Albania

Furnizimi dhe instalimi i sistemit automatik të matjes të ujit të pijëshëm në fshatin Mborje” sipas Projektit "Bashkëveprimi ndërkufitar për furnizimin me ujë të pastër nëpërmjet një mjedisi të shëndetshëm“ ( ”SAVE SAFE WATER”).

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korçë
Objekti i Tenderit Furnizimi dhe instalimi i sistemit automatik të matjes të ujit të pijëshëm në fshatin Mborje” sipas Projektit "Bashkëveprimi ndërkufitar për furnizimin me ujë të pastër nëpërmjet një mjedisi të shëndetshëm“ ( ”SAVE SAFE WATER”).
Nr. Reference REF-24226-05-28-2019
Vlera / Fondi Limit 13 125 800,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-06-2019
Data e mbajtjes se tenderit 29-05-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues Integrated Technology Services
SHENDELLI
XHENGO & ”AURORA KONSTRUKSION”
K-AAV
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Integrated Technology Services
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 841 605,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-07-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 15409926
  Data e lidhjes se kontrates 28-08-2019
  Kohezgjatja e kontrates 70 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. "SHENDELLI" Sh.p.k:
  • Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit, pika 1 , Shtojca 12 e DT, për realizimin e punëve të ngjashme të së njejtës natyrë ,
  për arsye se "SHENDELLI” Sh.p.k nuk ka paraqitur punë të ngjashme të realizuara, për furnizim dhe instalim të sistemeve automatik të matjes të ujit të pijëshëm , përfshi instalim dhe konfigurim të matësave elektronik të ujit.

  2. Lidhur me Bashkimin e Operatoreve Ekonomike "XHENGO" Sh.p.k & AURORA KONSTRUKSION” Sh.p.k:
  • Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit, pika 1 , Shtojca 12 e DT, për realizimin e punëve të ngjashme të së njejtës natyrë , për arsye se nuk ka paraqitur punë të ngjashme të realizuara, për furnizim dhe instalim të sistemeve automatik të matjes të ujit të pijëshëm , përfshi instalim dhe konfigurim të matësave elektronik të ujit.

  3. K-AAV " Sh.p.k, :
  • Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit, pika 1 , Shtojca 12 e DT, për realizimin e punëve të ngjashme të së njejtës natyrë , për arsye se "K-AAV” Sh.p.k nuk ka paraqitur punë të ngjashme të realizuara, për furnizim dhe instalim të sistemeve automatik të matjes të ujit të pijëshëm , përfshi instalim dhe konfigurim të matësave elektronik të ujit.
  • Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit, pika 4/c , Shtojca 12 e DT, për punësimin e një Inxhinieri elektronik (IT), për arsye se oe nuk ka paraqitur asnjë dokument që të vërtetojë përmbushjen e këtij kriteri.
  • Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit, pika 5 , Shtojca 12 e DT, për punësimin e katër punonjësve hidraulikë, për arsye se oe nuk ka paraqitur asnjë dokument që të vërtetojë përmbushjen e këtij kriteri.
  • Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit, pika 6 , Shtojca 12 e DT, për arsye se oe nuk ka paraqitur kontrata pune për katër punonjës manovratorë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.35 - Dt.02-09-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data