Open Procurement Albania

Loti II: “Rikonstruksoni i urës së fshatit Vilëz, Zall Bastar”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Drejtoria Nr.2 e Punetoreve te Qytetit Tirane
Objekti i Tenderit Loti II: “Rikonstruksoni i urës së fshatit Vilëz, Zall Bastar”
Nr. Reference REF-24169-05-28-2019
Vlera / Fondi Limit 11 715 137,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-06-2019
Data e mbajtjes se tenderit 29-05-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues SHPRESA
KACDEDJA
Sireta-2F
Shendelli
ARB & TRANS-2010 & KUPA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ARB & TRANS-2010 - KUPA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10 133 964,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-07-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 12160756.8
  Data e lidhjes se kontrates 06-08-2019
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “SHPRESA-AL” sh.p.k:
  • Nuk përmbush pikën 2.3.4 të kapacitetit teknik ku parashikohet se operatori duhet të ketë "Një punësim mesatar i të paktën 40 (dyzetë) personave, për periudhën Dhjetor 2018 - Maj 2019 pasi nuk ka paraqitur listëpagesën e punonjësve për muajin Dhjetor 2018.
  • Nuk përmbush pikën 2.3.11 të kapacitetit teknik ku parashikohet se “Operatori ekonomik duhet të paraqesë grafikun e punimeve të detajuar sipas zërave të preventivit (Bashkëlidhur DST) të shprehur në afatin kohor të përcaktuar në dokumentat e tenderit për 2 (muaj) muaj kalendarikë.” pasi nuk ka dorëzuar të plotësuar grafikun e punimeve të sipërpërmendur.

  2. “KACDEDJA” sh.p.k: • Nuk përmbush pikën 2.3.7 të kapacitetit teknik ku parashikohet se " Operatori ekonomik duhet të ketë të punësuar 1 (një) punonjës teknik ndertimi, te vertetuar me kontratë pune te vlefshme; diplomë përkatëse, deshmi kualifikimi te sigurimit teknik me kategori IV (të vlefshme), si dhe te figurojne ne listpagesat e shoqërisë për të paktën 3 (tre) muajt e fundit." pasi nuk ka paraqitur Teknik Ndërtimi të pajisur me dëshmi kualifikimi të sigurimit teknik me kategori IV (të vlefshme) por ka paraqitur Teknik Ndërtimi të pajisur me dëshmi kualifikimi te sigurimit teknik me kategori II (Agim Gjuta) dhe Teknik Ndërtimi të pajisur me dëshmi kualifikimi te sigurimit teknik me kategori III (Dede Meshi).

  3. “Shendelli” sh.p.k:
  • Nuk përmbush pikën 2.3.7 të kapacitetit teknik ku parashikohet se " Operatori ekonomik duhet të ketë të punësuar 1 (një) punonjës teknik ndertimi, te vertetuar me kontratë pune te vlefshme; diplomë përkatëse, deshmi kualifikimi te sigurimit teknik me kategori IV (të vlefshme), si dhe te figurojne ne listpagesat e shoqërisë për të paktën 3 (tre) muajt e fundit." pasi nuk ka paraqitur Teknik Ndërtimi të pajisur me dëshmi kualifikimi të sigurimit teknik me kategori IV (të vlefshme) por ka paraqitur 2 Teknik Ndërtimi të pajisur me dëshmi kualifikimi te sigurimit teknik me kategori II V.Apostoli dhe B.Hoxha.
  • Nuk përmbush pikën 2.3.16 të kapacitetit teknik ku parashikohet se operatori duhet të paraqesë “Dëshmi për mjetet e pajisjet teknike, që ka në dispozicion apo mund ti vihen në dispozicion operatorit ekonomik, që nevojiten për ekzekutimin e kontratës (Shtojca 10) .

  4. “Sireta-2F ” sh.p.k:
  • Nuk përmbush pikën 2.3.7 të kapacitetit teknik ku parashikohet se "Operatori ekonomik duhet të ketë të punësuar 1 (një) punonjës teknik ndertimi, te vertetuar me kontratë pune te vlefshme; diplomë përkatëse, deshmi kualifikimi te sigurimit teknik me kategori IV (të vlefshme), si dhe te figurojne ne listpagesat e shoqërisë për të paktën 3 (tre) muajt e fundit." pasi nuk ka paraqitur Teknik Ndërtimi të pajisur me dëshmi kualifikimi të sigurimit teknik me kategori IV (të vlefshme) por ka paraqitur Teknik Ndërtimi të pajisur me dëshmi kualifikimi te sigurimit teknik me kategori II (P.Mançellari).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.32 - Dt.13-08-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data