Open Procurement Albania

’Blerje matesa uji individual 1/2 ", 3/4" dhe 1" dhe rakorderi ndihmese

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Elbasan
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan
Objekti i Tenderit ’Blerje matesa uji individual 1/2 ", 3/4" dhe 1" dhe rakorderi ndihmese
Nr. Reference REF-30907-07-19-2019
Vlera / Fondi Limit 10 668 701,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-07-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-08-2019
Data e mbajtjes se tenderit 15-08-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Alpha Solution Group
Alen - Co & “Llazo
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Alen - Co  SHPK - Llazo SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10,373,770.00 
  Data e shpalljes se fituesit 02-09-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 12448524
  Data e lidhjes se kontrates 06-09-2019
  Kohezgjatja e kontrates 15 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane kualifikuar operatoret ekonomik te mëposhtëm:

  1- Ofertuesi “Alpha Solution Group” sh.p.k:
  Nuk ka paraqitur dokumentacion te sakte tekniko- ligjor pasi OE nuk permbush kriteret si me poshte;
  Per kapacitetin teknik pika 1 OE ka paraqitur fatura tatimore te realizuar me nje subjekt privat por vlera e faturave eshte me e vogel se 40% e FL.
  OE nuk permbush piken 2 te Kapacitetit teknik pasi nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar per te vertetuar se ka pjese te stafit te tij nje hidraulik. OE nuk ka dorezuar dokumentacion per te vertetuar pikat 3; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12;13; 14 te kapacitetit teknik. “ Ndërsa në nenin 53 pika 3 të ligjit nr.9643 datë 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik” të ndryshuar parashikohet se “Autoriteti kontraktor, në zbatim të pikës 4 të këtij neni, vlerëson një ofertë të vlefshme, vetëm nëse ajo është në përputhje me të gjitha kërkesat dhe specifikimet e përcaktuara në njoftimin e kontratës dhe në dokumentet e tenderit, pa rënë ndesh me përcaktimet e nenit 54 të këtij ligji, si dhe ka paraqitur formularin e ofertes ku ofron çmimin prej 10.584.520 (dhjetemilion e peseqind e tetedhjete e katermije e peseqind e njezet) lekë (pa tvsh) dhe me vlerë kontrate prej 12.701.424 (dymbedhjetemilion e shtateqind e njemije e katerqind e njezet e kater).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alen - Co  SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alen - Co  SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alen - Co  SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alen - Co  SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Llazo SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Llazo SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Llazo SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Llazo SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.37 - Dt.16-09-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data