Open Procurement Albania

Blerje matesa uji elektronik

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce
Objekti i Tenderit Blerje matesa uji elektronik
Nr. Reference REF-32008-07-30-2019
Vlera / Fondi Limit 8 675 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-07-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-09-2019
Data e mbajtjes se tenderit 02-09-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues MURATI
A.M.U
Integrated Technology Services
ERMI PUMP
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Integrated Technology Services
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 581 640,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-09-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 10297968
  Data e lidhjes se kontrates 04-10-2019
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. "ERMI PUMP" Sh.p.k:
  - Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit , pika 1, Shtojca 9 e DT, lidhur me ”përvojën për furnizimet e mëparshme të ngjashme me objektin e këtij tenderi për matësat e ujit elektronik , me vlerë jo më të vogël se 3.470.000 lekë, të kryera gjatë tre viteve të fundit”.
  Ofertuesi nuk paraqiti asnjë dokument për furnizime të ngjashme me objektin e këtij tenderi .
  - Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit , pika 2, Shtojca 9 e DT, lidhur me paraqitjen e katalogut ku të jepen qartë specifikimet teknike të mallrave që do të ofrohen sipas kërkesave të UKKO.
  Për këtë kriter " ERMI PUMP " Sh.p.k paraqiti një faqe katalogu të firmës BAYLAN në gjuhën angleze. Ky katalog i paraqitur nuk është i përkthyer në gjuhën shqipe dhe nuk dëshmon nëse specifikimet përputhen ose jo me specifikimet teknike të kërkuara në DT.

  2. " A.M.U " Sh.p.k :
  - Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit , pika 2, Shtojca 9 e DT, lidhur me paraqitjen e katalogut ku të jepen qartë specifikimet teknike të mallrave që do të ofrohen sipas kërkesave të UKKO.
  Për këtë kriter "A.M.U" Sh.p.k paraqiti një faqe katalogu të firmës BAYLAN në gjuhën angleze. Ky katalog i paraqitur nuk është i përkthyer në gjuhën shqipe dhe nuk dëshmon nëse specifikimet përputhen ose jo me specifikimet teknike të kërkuara në DT.

  3. " MURATI " Sh.p.k:
  - Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit , pika 2, Shtojca 9 e DT, lidhur me paraqitjen e katalogut ku të jepen qartë specifikimet teknike të mallrave që do të ofrohen sipas kërkesave të UKKO.
  Lidhur me këtë kriter " MURATI " Sh.p.k paraqiti një faqe katalogu të firmës BAYLAN . Katalogu i matësave i paraqitur nga " MURATI " Sh.p.k, i firmës BAYLAN , nuk jepte të dhëna teknike të plota, nuk jepte të dhëna mbi parametrat elektronikë të komunikimit të matësit , të tilla si frekuenca e punës, gjatësia e valës etj.
  Ofertuesi "MURATI" Sh.p.k nuk ka aritur të vërtetojë që matësat e ofruar prej tij, përmbushin të gjitha specifikimet teknike, të përcaktuara në dokumentat e tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.41 - Dt.14-10-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data