Open Procurement Albania

Rehabilitim / Perforcim banesash ekzistuese

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamez
Objekti i Tenderit Rehabilitim / Perforcim banesash ekzistuese
Nr. Reference REF-34204-08-26-2019
Vlera / Fondi Limit 15 239 080,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-08-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-09-2019
Data e mbajtjes se tenderit 26-09-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues K A C D E D J A
Egland
SARK
2N”shpk& “K.M.K”
Kevin konstruksion
Britania”shpk& “Ndregjoni
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K A C D E D J A SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 832 810,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-10-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 15399372
  Data e lidhjes se kontrates 22-10-2019
  Kohezgjatja e kontrates 56 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Është kthyer përgjigje më date 04.10.2019 dhe më datë 08.10.2019.
  Operatorë të s’kualifikuar:
  1.“Britania”shpk& “Ndregjoni”shpk :
  Nuk janë të konfirmuara nga Drejtoria e Tatimeve bilancet për operatorin ekonomik Britania.
  Nuk janë paraqitur pagesat për taksat vendore 2017, 2018 nga operatori Britania.
  Operatori Britania ka paraqitur kontratë për punë të ngjashme, kontratë në infrastruktrurë rrugore dhe jo për ndërtime civile. Zërat e marra përsipër nuk kanë ngjashmëri me objektin e prokurimit. Nuk janë paraqitur specialist ndërtimi suvatues nga operatori Britania sipas zërave të punimeve të marra përsipër.
  Është paraqitur vetëm një murator.
  Nuk janë paraqitur specialist ndërtimi pllakashtrues nga operatori Britania sipas zërave të punimeve të marra përsipër.
  Është paraqitur vetëm një shofer nga operatori Ndregjoni.
  Nuk është paraqitur ISO 14001:2015 nga operatori Ndregjoni.

  2.“SARK”shpk :
  Nuk është paraqitur dokumentacion për inxhinier hidroteknik i cili është në licensë.
  Inxhinieri ndërtimi dhe drejtuesi teknik nuk është në licensën profesionale.
  Nuk janë paraqitur IQT për dy hidraulikët.
  Skaduar IQT për bojaxhinjtë.
  Nuk është paraqitur kontratë punë të ngjashme për një objekt të vetëm me një vlerë jo më të vogël se 50% e vlerës së përllogaritur të kontratës që prokurohet , të realizuar gjatë tri viteve të fundit nga data e zhvillimi te tenderit , ose punë të ngjashme deri në një kufi ku vlera monetare totale e punëve të kryera e marrë së bashku gjatë tre viteve të fundit nga data e zhvillimi te tenderit është jo me e vogël se dyfishi i vlerës limit të kontratës që prokurohet.
  Kontratat e paraqitura nuk përmbushin kriteret e kërkuara sipas DST-së.

  3. “Kevin konstruksion”shpk:
  Hidrauliket Selim Mali dhe Selami Ferizi nuk janë në listëpagesa të muajit mars.
  Nuk janë paraqitur punonjësit e ndërtimit për skeleri.
  Shoferi Ermal Demaj nuk ka lejen e drejtimit për mjetet e kërkuara në DST.
  Është paraqitur vetëm një shofer.
  Kontrata për pllakat dhe materialet e ndërtimit nuk është lidhur me administratorin.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.44 - Dt.04-11-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data