Open Procurement Albania

Sherbimi i pastrimit ne Qytetin Vlore

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vlorë
Institucioni Prokurues Bashkia Vlore
Objekti i Tenderit Sherbimi i pastrimit ne Qytetin Vlore
Nr. Reference REF-41658-10-30-2019
Vlera / Fondi Limit 584 587 476,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-12-2019
Data e mbajtjes se tenderit 23-12-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues DUKA SHPK
ALKO - IMPEX General Construction SHPK
Ante - Group SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "DUKA"
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 581 685 822,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 698022986
  Data e lidhjes se kontrates 03/07/2020 00:00:00
  Kohezgjatja e kontrates 3 vjet
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje me vendimin nr.217/2020 të KPP.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. Shoqëria ”ALKO - IMPEX General Construction”

  Nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar me dst. Nuk ka plotësuar kriterin e vecantë të kualifikimit për sasinë dhe llojet e mjeteve.
  2. Shoqëria “Ante - Group” shpk

  Nuk ka paraqitur dokumentacion dhe ofertë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.43 - Dt.20-07-2020
  Apelime dhe Vendime te KPP
  ANALIZA E KOSTOS SE PASTRIMIT

  Sherbimi i pastrimit ne Qytetin Vlore

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vlorë
  Institucioni Prokurues Bashkia Vlore
  Objekti i Tenderit Sherbimi i pastrimit ne Qytetin Vlore
  Nr. Reference REF-37487-09-27-2019
  Vlera / Fondi Limit 584 573 343,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 30-09-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-11-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 25-11-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 vjet
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 9643, datë 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik” i ndryshuar, neni 24, pika g- te tjera: Autoriteti Kontraktor do rishikoje analizen e kostos se bashku me disa nga termat e references qe kane sherbyer per kryerjen e saj.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.40 - Dt.07-10-2019
  SIPERFAQET E RRUGEVE - Planimetria e pergjithshme.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data