Open Procurement Albania

Blerje Materiale Ndertimi

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Skrapar
Institucioni Prokurues Ndermarrja e Sherbimeve Publike Corovode
Objekti i Tenderit Blerje Materiale Ndertimi
Nr. Reference REF-54931-03-25-2020
Vlera / Fondi Limit 1 250 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 26-03-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-04-2020
Data e mbajtjes se tenderit 06-04-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues PAERA SHPK
SARK SHPK
Dana 2015 SHPK
Selvije Abasllari
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SARK SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 102 625,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-04-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Deri me 31-12-2020
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. “PAERA SHPK
  a. Nuk përmbush pikën 2.3 të kapacitetit teknik. Dëshmi për furnizimet e mëparshme, të ngjashme, të kryera gjatë tri viteve të fundit, nga data e zhvillimit të tenderit, në vlerë jo me pak se 40 % te fondit limit qe prokurohet.
  b. Mungon mjeti tip Kamion .

  2. “Selvije Abasllari”
  Nuk ka parqitur oferte ekonomike si dhe as nje dokument te kerkuar në DST .
  Arsyeja e Anulimit Autoriteti kontraktor anulon procedurën e prokurimit bazuar në Ligjin Nr. 9643, datë 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik” i ndryshuar, neni 58, pika 5: Kur ofertuesi fitues nuk bën sigurimin e kontratës ose nuk arrin të nënshkruajë kontratën, autoriteti kontraktor bën konfiskimin e sigurimit të ofertës, nëse është kërkuar. Në rastin kur është përdorur si kriter i përcaktimit të ofertës fituese “çmimi më i ulët” dhe kur ofertuesi fitues nuk bën sigurimin e kontratës ose nuk arrin të nënshkruajë kontratën, autoriteti kontraktor përzgjedh ofertuesin e renditur i dyti në listën e ofertave të përzgjedhura që kanë mbetur, vetëm nëse diferenca ndërmjet ofertës së kualifikuar në vendin e parë dhe të dytë do të jetë jo më e madhe se 2 për qind e fondit limit. Kjo nuk cenon të drejtën e autoritetit kontraktor, sipas nenit 24 të këtij ligji, për të refuzuar të gjitha ofertat e mbetura dhe për të anuluar procedurën e prokurimit. Njoftimi, sipas pikës 1 të këtij neni, i dërgohet ofertuesit, oferta e të cilit është përzgjedhur sipas kësaj pike.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARK SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARK SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARK SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARK SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.28 - Dt.18-05-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data