Open Procurement Albania

Loti i Dytë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.7, Njësinë Administrative Nr.8 dhe Njësinë Administrative Nr.9”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

 • Procedure me negocim
 • Procedure me negocim

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Loti i Dytë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.7, Njësinë Administrative Nr.8 dhe Njësinë Administrative Nr.9”.
Procedurë me negocim pa shpallje paraprake te njoftimit te kontrates me rrugëshkresore”, Përdorimi i procedurës me negocim pa shpallje paraprake të njoftimit të kontratës përcaktohet në Aktin Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 “Për përballimin e pasojave të fatkeqësisë natyrore“, Neni 34 “Aktekspertiza e thelluar e ndërtesave të dëmtuara“ dhe Neni 44 “Procedura e prokurimit në kushtet e Emergjencës“ ku ciohet se: “Për nevoja emergjente në verifikimin e dëmeve, lidhjen e kontratave të konsulencës, blerjen e pajisjeve të rëndësisë parësore për gjendjen e krijuar dhe përjashtimisht në rastet e pamundësisë së përdorimit të procedurave të parashikuara në këtë ligj, me qëllim përballimin e pasojave të fatkeqësisë natyrore, autoritetet përgjegjëse shtetërore përdorin procedurën e prokurimit me negocim pa shpallje sipas legjislacionit në fuqi për prokurimin publik. Procedura e prokurimit publik në këtë rast zhvillohet në formë shkresore”. Gjithashtu në mbështetje të Ligjit 9643, datë 20.11.2006, për “Prokurimin publik” (i ndryshuar), neni 33 pika 2/c si dhe Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.914, datë 29.12.2014 për “Miratimin e rregullave të prokurimit publik”, (i ndryshuar) kreu IV, neni 36, pika 2, gërma (c).
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 14 096 413,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues Net Group shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NET-GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 16908000
  Data e lidhjes se kontrates 18-03-2020
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.18 - Dt.06-04-2020
  AKT NORMATIV Nr.9, datë 16.12.2019 "PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË FATKEQËSISË NATYRORE"

  LIGJ Nr.97/2019, PËR MIRATIMIN E AKTIT NORMATIV, ME FUQINË E LIGJIT, NR.9, DATË 16.12.2019, TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE,“PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË FATKEQËSISË NATYRORE”

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data