Open Procurement Albania

Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Shërbim verifikim dhe vulosja e matësave

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Objekti i Tenderit Kjo kontratë me palë SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane ( Autoritet Prokurues) dhe me Operatorin ekonomik "Noa Control ” Shpk, me objekt: Shërbim verifikim dhe vulosja e matësave e lidhur në datë 26-04-2019, është bërë në bazë të Marrëveshjes Kuadër të datës 01-02-2019 me nr.REF: 02326-12-27-2018Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm:

1. “Noa Control” SHPK:
Vlere oferte 1 350 lekë për njësi.

2.”Metro-Alb 12” SHPK:
Vlere oferte 1 355 lekë për njësi.
Nr. Reference REF-02326-12-27-2018
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-12-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-01-2019
Data e mbajtjes se tenderit 21-01-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Noa Control SHPK
Metro-Alb 12 SHPK
Metro-Mad SHPK & K.P.K SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Noa Control
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 4852800
  Data e lidhjes se kontrates 26-04-2019
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. ”Metro-Mad”SHPK & K.P.K SHPK:
  Gjatë shqyrtimit të ofertës (shumës totale të çmimeve për njësi)së paraqitur nga operatorët ekonomikë në sistemin elektronik KVO evidenton se operatorët kanë tejkaluar fondin limit të parashikuar për këtë proçedurë prokurimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-02326-12-27-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.19 - Dt.14-04-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data