Open Procurement Albania

Loti III: Studim Projektimi Ndertim shkolle dhe godine per sherbime komunitare - Vaqarr. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Studim Projektim për Objekte të Infrastrukturës Arsimore, Shërbimeve Sociale, Shërbimeve Komunitare, në kuadër të procesit të rindërtimit, Tiranë
Loti III: Studim Projektimi Ndertim shkolle dhe godine per sherbime komunitare - Vaqarr. (Programi i Rindërtimit).
Burimi i Financimit: Vendimi nr.336 datë, 23.04.2020, ”Për disa ndryshime dhe shtesa në VKM nr. 202 datë 05.03.2020”, në zbatim të VKB nr.51, datë 14.05.2020, “Për disa ndryshime në VKB nr. 157, dt. 26.12.2019 “Për miratimin e programit buxhetor afatmesëm 2020-2022 dhe detajimin e buxhetit të Bashkisë së Tiranës për vitin 2020, të ndryshuar”, verifikuar nga Prefekti i Qarkut Tiranë me shkresën nr.15657/2 prot, datë 14.05.2020.
Nr. Reference REF-61327-06-15-2020
Vlera / Fondi Limit 4 891 619,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-06-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-06-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-06-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues “Taulant" Shpk
“InstitutiDekliada- Alb”Shpk
"Infratech”Shpk &“Arkimade” Shpk Shpk
“Zenit & Co” Shpk
“Tower” Shpk
“Net Group” Shpk
“Gjeokonsult & Co”Shpk
“Illyrian Consulting Engineering” Shpk
“Hmk -Consulting” Shpk & “KMK” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Zenit 06 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 695 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3695000
  Data e lidhjes se kontrates 28-07-2020
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vlera e Kontrates ne kete rast eshte pa Tvsh sipas dokumentit te publikuar ne Buletinin e Posaçëm Nr.52 - Dt.05-08-2020
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr.50 - Dt.03-08-2020
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr.52 - Dt.05-08-2020
  Vendim Nr.336, datë 23.4.2020 "Për disa Ndryshime në Vendimin NR.202, datë 5.3.2020”.

  DETYRË PROJEKTIMI

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data