Open Procurement Albania

Loti II: Studim Projektimi Ndertimi infrastruktures publike ne zonen e Ndroqit. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Studim Projektimi i ndërtimit të infrastrukturës publike në zonën e Baldushkut, në zonën e Ndroqit, në zonën e Zall Herrit dhe në zonën e Vaqarrit në kuadër të procesit të Rindërtimit, i ndarë në lote:
Loti II: Studim Projektimi Ndertimi infrastruktures publike ne zonen e Ndroqit. (Programi i Rindërtimit).
Burimi i Financimit: Vendimi nr.336 datë, 23.04.2020, ”Për disa ndryshime dhe shtesa në VKM nr. 202 datë 05.03.2020”, në zbatim të VKB nr.51, datë 14.05.2020, “Për disa ndryshime në VKB nr. 157, dt. 26.12.2019 “Për miratimin e programit buxhetor afatmesëm 2020-2022 dhe detajimin e buxhetit të Bashkisë së Tiranës për vitin 2020, të ndryshuar”, verifikuar nga Prefekti i Qarkut Tiranë me shkresën nr.15657/2 prot, datë 14.05.2020.
Nr. Reference REF-61252-06-15-2020
Vlera / Fondi Limit 3 356 216,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-06-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-06-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-06-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues “Taulant" Shpk
“InstitutiDekliada- Alb”Shpk
“Klodioda”Shpk
“Sphaera”Shpk
“A & E Enginnering” Shpk
"Gjeokonsult & CO & ASH Engineering Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INSTITUTI DEKLIADA - ALB
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 960 693,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2960693
  Data e lidhjes se kontrates 28-07-2020
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Në fazën e dytë u skualifikua Operatori ekonomik “Taulant” shpk, me vlere oferte prej 2,400,000 leke pa tvsh. Nga verifikimi i propozimit ekonomik, rezulton se propozimi ekonomik i dorëzuar nga Operatori Ekonomik i sipërcituar është paraqitur nën vlerën minimale të përllogaritur nga Autoriteti Kontraktor dhe per kete arsye skualifikohet nga kjo procedure.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vlera e Kontrates ne kete rast eshte pa Tvsh sipas dokumentit te publikuar ne Buletinin e Posaçëm Nr.52 - Dt.05-08-2020
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA - ALB viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA - ALB viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA - ALB viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA - ALB viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr. 36 datë 16-06-2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr.50 - Dt.03-08-2020
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr.52 - Dt.05-08-2020
  Vendim Nr.336, datë 23.4.2020 "Për disa Ndryshime në Vendimin NR.202, datë 5.3.2020”.

  DETYRË PROJEKTIMI

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data