Open Procurement Albania

Studim-Projektim Ndertim i Teatrit Kombetar

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Studim-Projektim Ndertim i Teatrit Kombetar.
Burimi i Financimit: Vënë në dispozicion nga buxheti i Bashkisë së Tiranës për vitin 2020, miratuar me VKB nr 61, datë 01.06.2020 për disa ndryshime ne VKB Nr. 157 datë 26.12.2019, “Për miratimin e programit buxhetor afatmesëm 2020-2022 dhe detajimin e buxhetit të Bashkisë së Tiranës për vitin 2020.
Nr. Reference REF-63974-07-02-2020
Vlera / Fondi Limit 60 317 899,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-07-2020
Data e mbajtjes se tenderit 14-07-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “A & E Enginnering” shpk & “FM Ingegneria SPA”
2. “Gjeokonsult & CO” shpk & “Archispace” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A & E ENGINEERING sh.p.k - FM Ingegneria SPA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 60 300 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 72360000
  Data e lidhjes se kontrates 02-10-2020
  Kohezgjatja e kontrates 150 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Gjatë afatit ligjor për pritjen e ankesave nga shoqëritë pjesmarrëse në këtë procedurë prokurimi, BOE“Gjeokonsult” & CO“shpk” & ”Archispace” shpk”, ka dorëzuar ankim pranë Autoritetit Kontraktor, Bashkia Tiranë, datë 28.08.2020, me nr.prot. 28493. Autoriteti Kontraktor ka kthyer përgjigje me shkresën nr. 28493/1 datë 31.08.2020.
  Ka paraqitur ankese operatori ekonomik "Gjeo Konsult &CO shpk" prane Komisionit te Prokurimit Publik, me date Protolli 14.09.2020 dhe Nr. protokolli 1110.
  Objekti i ankeses:
  Shfuqizimi i vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave lidhur me vleresimin me pike te ofertes teknike, te paraqitur nga BOE “Gjeokonsult &CO” sh.p.k. & “Archispace” sh.p.k., ne proceduren e prokurimit “Sherbim Konsulence”, me objekt “Studim-Projektim “Ndertim i Teatrit Kombetar”, me fond limit 60,317,899 leke (pa TVSH), zhvilluar nga autoriteti kontraktor, Bashkia Tirane.
  . Me vendimin nr. 389/2020, datë 18.09.2020, Komisioni i Prokurimit Publik, ka vendosur: te mos pranoje ankesen e paraqitur nga BOE “Gjeokonsult &CO” sh.p.k. &“Archispace” sh.p.k. per kete procedure prokurimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Kontraktori me Oferte me te vogël është kualifikuar përmes vlerësimit me kritere dhe pikë, fiton oferta ekonomike me e larte.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E ENGINEERING sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E ENGINEERING sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E ENGINEERING sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E ENGINEERING sh.p.k viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr.82 - Dt.05.10.2020
  Lidhja e Kontrates Nr.89 - Dt.19-10-2020
  Apelime dhe Vendime te KPP
  VKB Nr.157, datë 26.12.2019 "Për Miratimin e Programit Buxhetor Afatmesëm 2020-2022 dhe Detajimin e Buxhetit të Bashkisë Tiranë për Vitin 2020”.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data