Open Procurement Albania

Rehabilitimi i kanalit ujites U3-27, V-1/1, ne fshatin Bishqethem dhe Bitaj, Nja Kolonje

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
Institucioni Prokurues Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje
Objekti i Tenderit Rehabilitimi i kanalit ujites U3-27, V-1/1, ne fshatin Bishqethem dhe Bitaj, Nja Kolonje
Nr. Reference REF-66404-07-23-2020
Vlera / Fondi Limit 23 251 340,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 31-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1- “Avdyli“ shpk & “Bahas” shpk
2- “Hastoci“ shpk
3- “Euro – Alb“
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EURO-ALB
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 22 645 350,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 27174420
  Data e lidhjes se kontrates 11-11-2020
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Ka marre pergjigje : 25.09.2020
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “ Avdyli “ shpk & “ Bahas” shpk, për këto arsye:
  - Per mjetin tip Kamion me tr. AA 376 DV, marka Benc eshte lidhur nje kontrate qeraje, me date 15.06.2017, me nr. Rep. 1422 ndermjet Nazif Leskaj , dhe Shoqerise “Avdyli ” shpk, me objekt marje me qera mjeti, por nga dokumentacioni i paraqitur rezulton se ky mjet eshte per perdorim vetjak dhe si i tille nuk mund ti jepet nje pale te trete, per post ligjit kjo eshte e dokumentuar edhe ne certifikaten nr. 90 , date 02.07.2020
  - Bazuar ne DST, Pika 2.3 Per kapacitetin teknik ,pika a , pune e ngjajshme, Kontrata per pune te ngjajshme “ Mirembajtje e zakonshme objekteve te ndryshme “ e lidhur midis Buletini Nr. 85 datë 12 Tetor 2020 Agjencia e Prokurimit Publik Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Këshilli i Ministrave Tel.+ 355 4 22 77 510 https://www.app.gov.al 195/453 Bashkise Permet dhe shoqerise “Avdyli” shpk , me date 10.08.2018 nuk jane paguar taksat vendore prane bashkise Permet, dhe nuk eshte pasqyruar ne QKB, ne Ekstaktin Historik
  - Ne piken 2.3.4,d, Mbi stafin e punonjesve mbeshtetes , nuk ka punonjes te specializuar te vertetuar me kontrate pune , deshmi aftesie ose te trajnuar per dhenjen e ndihmes se pare , per probleme qe mund te dalin gjate punes ne objekt, te vertetuar me certifikaten perkatese
  2. “ Hastoci “ shpk, për këto arsye:
  - Ne piken 2.3.4,d, Mbi stafin e punonjesve mbeshtetes , nuk ka punonjes te specializuar te vertetuar me kontrate pune , deshmi aftesie ose te trajnuar per dhenjen e ndihmes se pare , per problem qe mund te dalin gjate punes ne objekt, te vertetuar me certifikaten perkatese
  - Ne piken 2.3.5 Mbi certifkimin e standarteve ISO, mungon: - Certifikata ISO DS CEN/TR 15128:2005{per riparimin e sistemeve te kanalizimit dhe kullimit } - Certifikata ISO BS EN13331-1:2020{ Per veshjen e kanaleve }
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Nga shqyrtimi i ankimimit nga ana e Bashkimit te Operatoreve te skualifikuar- “Avduli” sh.p.k & “Bahas” sh.p.k në procedurën e prokurimit me Nr.REF-66404-07-23-2020, me objekt: “Rehabilitimi i kanalit ujites U3-27, V-1/1, ne fshatin Bishqethem dhe Bitaj, NjA Kolonje”, me fond limit 23 251 340 lekë pa tvsh, zhvilluar me date 31.08.2020, KPP vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e paraqitur nga BOE “Avduli” sh.p.k & “Bahas” sh.p.k për procedurën e prokurimit me Nr.REF-66404-07-23-2020, me objekt: “Rehabilitimi i kanalit ujites U3-27, V-1/1, ne fshatin Bishqethem dhe Bitaj, NjA Kolonje”, me fond limit 23 251 340 lekë pa tvsh, zhvilluar me date 31.08.2020, nga autoriteti kontraktor, Ndermarrja e Pasurise Publike Lushnje.
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshme të procedurës së prokurimit.
  3. Kundër këtij vendimi, mund të bëhet ankim në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë, Tiranë.
  4. Kopje e këtij vendimi i dërgohet për njoftim Agjencisë së Prokurimit Publik
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 85 datë 12 Tetor 2020
  Lidhja e Kontrates Nr.105 - Dt.23-11-2020
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data