Open Procurement Albania

Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim në Njesitë Administrative Baldushk dhe Bërzhitë ku janë të përcaktuara 50 shtepi. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Kjo kontratë me palë Bashkia Tirane ( Autoritet Prokurues) dhe me Bashkimin e operatorëve ekonomikë “Company Riviera 2008” shpk &”Pepa Group” shpk &”Kacdedja” shpk me objekt: Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim në Njesitë Administrative Baldushk dhe Bërzhitë ku janë të përcaktuara 50 shtepi (Programi i Rindërtimit) e lidhur në datë 22.07.2020, është bërë në bazë të Marrëveshjes Kuadër të datës 05-06-2020 me nr.REF: 58145-05-14-2020
Nr. Reference REF-58145-05-14-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 15-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Company Riviera 2008” Shpk - ”Pepa Group” Shpk - ”Kacdedja” Shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 154031543
  Data e lidhjes se kontrates 22-07-2020
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Ndertimi i 50 shtepive, te ndara: 1+1= 10 shtepi, 2+1= 23 shtepi, 3+1= 17 shtepi
  Alternativa 1:
  1. Banesë individuale 1+1, vlera 2,178,703 Lekë pa tvsh;
  2. Banesë individuale 1+2, vlera 2,496,208 Lekë pa tvsh;
  3. Banesë individuale 1+3, vlera 3,172,375 Lekë pa tvsh.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” Shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Pepa Group” Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Pepa Group” Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Pepa Group” Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Pepa Group” Shpk viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-58145-05-14-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr.27 - Dt.15-05-2020
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 68 datë 9 Shtator 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini I posaçem Nr.54 - Dt.11-08-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data