Open Procurement Albania

Rikonstrukion i pjesshëm i shkollës Backë e Re

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Skrapar
Institucioni Prokurues Bashkia Skrapar
Objekti i Tenderit Rikonstrukion i pjesshëm i shkollës Backë e Re
Nr. Reference REF-67440-07-30-2020
Vlera / Fondi Limit 1 166 666,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 13-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 2AF SHPK & SINDER SHPK
SHAMO Construction
CARA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ''2AF'' SHPK - ''SINDER'' SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 162 480,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1394976
  Data e lidhjes se kontrates 10-09-2020
  Kohezgjatja e kontrates 60 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. Shamo Construction sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ploteson piken 2 “ Kriteret e veçanta te kualifikimit” germa g . Operatori ekonomik nuk ka dorëzuar vërtetimin qe konfirmon shlyerjen e te gjitha detyrimeve te maturuara te energjisë elektrike .
  - Nuk plotëson piken 2.2 “Per kapacitetin ekonomik dhe financiar “ germa a : Bilanci i vitit 2019 i shoqërisë nuk eshte konfirmuar nga dega e Tatim Taksave .
  - Nuk plotëson paragrafin 2.3.4 piken 1 : Nuk ka paraqitur dokumentacionin per vinç ose autovinç te kërkuar ne dokumentat standarte te tenderit.
  2. Cara sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk plotëson kriterin e pikës 2.2 “Kapaciteti ekonomik dhe financiar “ germa “a’ .Bilanci i vitit 2019 i paraqitur nga operatori ekonomik nuk eshte konfirmuar nga dega e Tatim Taksave .
  - Nuk plotëson paragrafin 2.3.3 pika 2 e dokumentave standarte te tenderit : Kandidati ofertues duhet të deklaroj me shkrim (nga Administratori i shoqërisë) Drejtuesin Teknik të punimeve në objekt te perfshire ne licensen e shoqerise dhe të deklaroje se ai nuk është i angazhuar në kontrata të tjera dhe se do të jetë i pranishëm gjatë gjithë kohës që do të kryhen punimet në objekt.Kjo deklarate nuk eshte nënshkruar nga administratori i shoqërisë por vetëm nga drejtuesi teknik .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''SINDER'' SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''SINDER'' SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''SINDER'' SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''SINDER'' SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.77 - Dt.28-09-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data