Open Procurement Albania

Loti 9: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne zonen e shkembit te Kavajes, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit).

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Loti 9: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne zonen e shkembit te Kavajes, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit).
Nr. Reference REF-70336-08-31-2020
Vlera / Fondi Limit 105 008 786,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 01-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 11-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. DION-AL
2. EURONDERTIM 2000
3. PROGEEN N
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EURONDERTIMI 2000
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 104 483 789,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 104483789
  Data e lidhjes se kontrates 12-10-2020
  Kohezgjatja e kontrates 74 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë :
  1. DION-AL
  2. EURONDERTIM 2000
  3. PROGEEN N
  ------------------------------------------------------------------------------------------------
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. EURONDERTIM 2000 , Vlera: 104.483.789 leke pa TVSH

  Vlera e kontrates ne kete rast eshte pa Tvsh.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-70336-08-31-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 83 datë 7 Tetor 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr.92 - Dt.26-10-2020
  Ligj Nr. 97/2019 Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 "Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore"

  VENDIM Nr. 562, datë 15.7.2020 - "PËR PËRDORIMIN E FONDIT TË RINDËRTIMIT, MIRATUAR NË BUXHETIN E VITIT 2020, PËR FINANCIMIN E RIKONSTRUKSIONIT OSE TË RIPARIMIT TË BANESAVE INDIVIDUALE, TË NJËSIVE TË BANIMIT NË NDËRTESA (PALLAT), SI DHE MJEDISEVE NË BASHKËPRONËSI OSE TË PËRBASHKËTA NË NDËRTESA (PALLAT), NË BASHKITË KURBIN, SHIJAK DHE DURRËS”.

  VENDIM Nr.540, datë 8.7.2020 - "PËR PËRDORIMIN E FONDIT TË RINDËRTIMIT, MIRATUAR NË BUXHETIN E VITIT 2020, PËR FINANCIMIN E RIKONSTRUKSIONIT OSE TË RIPARIMIT TË BANESAVE INDIVIDUALE, TË NJËSIVE TË BANIMIT NË NDËRTESA (PALLAT) SI DHE MJEDISEVE NË BASHKËPRONËSI OSE TË PËRBASHKËTA NË NDËRTESA (PALLAT), NË BASHKITË DURRËS, TIRANË, LEZHË, KRUJË DHE KAVAJË”.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data