Open Procurement Albania

Mbikëqyrje për: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa pallat, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durrës
Objekti i Tenderit Mbikëqyrje për: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa pallat, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit)
Nr. Reference REF-71327-09-11-2020
Vlera / Fondi Limit 11 179 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 24-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1. CIVIL CONS
2. Enginnering Consulting Group
3. ERALD-G
4. GEOSAT GROUP & Albana Ahmeti
5. GJEOKONSULT & CO
6. HE & SK 11 & MCE
7. INFRATECH
8. INSITUTI DEKLIADA- ALB
9. INSITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM “IKN”
10.Margarita Kodra & “DRICONS”
11. “TAULANT”
12.TOWER
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 21-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i realizimit te mbikqyrjes se punimeve do te jete i njejte me afatin e realizimit te punimeve nga shoqeria ndertimore e cila do te zbatoje punimet.
  Afatet e realizimit te punimeve jane publikuar si me poshte vijon: Loti 1: 72 ditë, Loti 2: 84 ditë, Loti 3: 80 ditë, Loti 4: 76 ditë, Loti 5: 82 ditë, Loti 6: 86 ditë, Loti 7: 70 ditë, Loti 8: 78 ditë, Loti 9: 74 ditë P.S: Afatet e publikuara me siper mund te jene te ndryshushem ne varesi te ofertes fituese te cilet do te realizojne punimet.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikim e.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë:
  1. CIVIL CONS
  2. Enginnering Consulting Group
  3. ERALD-G
  4. GEOSAT GROUP & Albana Ahmeti
  5. GJEOKONSULT & CO
  6. HE & SK 11 & MCE
  7. INFRATECH
  8. INSITUTI DEKLIADA- ALB
  9. INSITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM “IKN”
  10.Margarita Kodra & “DRICONS”
  11. “TAULANT”
  12.TOWER
  ---------------------------------------------------------------------------------
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-71327-09-11-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr.71 - datë 14.09.2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 90 datë 21 Tetor 2020
  Lidhja e Kontrates
  Termat e References
  Ligj Nr. 97/2019 Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 "Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore"

  VENDIM Nr. 562, datë 15.7.2020 - "PËR PËRDORIMIN E FONDIT TË RINDËRTIMIT, MIRATUAR NË BUXHETIN E VITIT 2020, PËR FINANCIMIN E RIKONSTRUKSIONIT OSE TË RIPARIMIT TË BANESAVE INDIVIDUALE, TË NJËSIVE TË BANIMIT NË NDËRTESA (PALLAT), SI DHE MJEDISEVE NË BASHKËPRONËSI OSE TË PËRBASHKËTA NË NDËRTESA (PALLAT), NË BASHKITË KURBIN, SHIJAK DHE DURRËS”.

  VENDIM Nr.540, datë 8.7.2020 - "PËR PËRDORIMIN E FONDIT TË RINDËRTIMIT, MIRATUAR NË BUXHETIN E VITIT 2020, PËR FINANCIMIN E RIKONSTRUKSIONIT OSE TË RIPARIMIT TË BANESAVE INDIVIDUALE, TË NJËSIVE TË BANIMIT NË NDËRTESA (PALLAT) SI DHE MJEDISEVE NË BASHKËPRONËSI OSE TË PËRBASHKËTA NË NDËRTESA (PALLAT), NË BASHKITË DURRËS, TIRANË, LEZHË, KRUJË DHE KAVAJË”.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data