Open Procurement Albania

Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim”, në Njësinë Administrative Pezë, Shëngjergj dhe Dajt, ku jane te percaktuara 18 shtepi, te ndara: 1+1= 4 shtëpi; 2+1= 9 shtëpi; 3+1= 5 shtepi (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rindertimi i banesave individuale, brenda dhe jashte zonave te reja per zhvillim, ndertimin dhe rikonstruksionin e infrastruktures publike si dhe çdo nderhyrje tjeter ne funksion te rindertimit te banesave individuale, jashte zonave te reja per zhvillim. (Programi i Rindërtimit) - Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim”, në Njësinë Administrative Pezë, Shëngjergj dhe Dajt ku jane te percaktuara 18 shtepi, te ndara: 1+1= 4 shtëpi; 2+1= 9 shtëpi; 3+1= 5 shtepi.
Nr. Reference REF-58145-05-14-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. 2T shpk & BE-IS shpk & Ergi shpk
2. Arifaj shpk & Denis 05 shpk
3. Company Riviera 2008 shpk & Pepa Group” shpk &”Kacdedja shpk
4. Gjikuria shpk
5. Klajger Konstruksion shpk & Inerti shpk
6. Senka shpk & Erzeni/SH shpk
6. Vëllezërit Hysa shpk
7. Salillari shpk
9. Kevin Konstruksion shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Company Riviera 2008” shpk - ”Pepa Group” shpk - ”Kacdedja” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 04-11-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 54,579,668
  Data e lidhjes se kontrates 14-09-2020
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
  1. “2T” shpk &”BE-IS” shpk &”Ergi” shpk
  2. “Arifaj” shpk &”Denis 05” shpk
  3. “Company Riviera 2008” shpk &”Pepa Group”shpk &”Kacdedja” shpk
  4. “Gjikuria” shpk
  5. “Klajger Konstruksion” shpk & “Inerti” shpk
  6. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Senka” shpk &”Erzeni/SH” shpk
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  II. Njoftojmë se, kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Company Riviera 2008” shpk &”Pepa Group” shpk &”Kacdedja” shpk - Oferta ekonomike-Alternativa 1:
  1. Banesë individuale 1+1, vlera 2,100,000 Lekë pa tvsh;
  2. Banesë individuale 1+2, vlera 2,400,000 Lekë pa tvsh;
  3. Banesë individuale 1+3, vlera 3,100,000 Lekë pa tvsh.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Kacdedja” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Kacdedja” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Kacdedja” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Kacdedja” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-58145-05-14-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr.27 - Dt.15-05-2020
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 97 datë 4 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 98 datë 6 Nëntor 2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data