Open Procurement Albania

Loti 3: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget “Hysen Kertusha-Abaz Celkupa- Hysen Myshketa-Deshmoreve”, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues
Objekti i Tenderit Loti 3: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget “Hysen Kertusha-Abaz Celkupa- Hysen Myshketa-Deshmoreve”, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit)
Burimi i Financimit: Miratuar me VKM nr. 540, datë 08.07.2020, planifikuar për tu kryer në programet e qeverisë për rikonstruksionin e objekteve të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019
Nr. Reference REF-79453-11-23-2020
Vlera / Fondi Limit 123 937 717,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 04-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.EURONDERTIM 2000
2. MF INVEST GROUP + 6D PLAN + BOSHNJAKU B
3. RAJLI NDERTIM + GPG COMPANY
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EURONDERTIMI 2000
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 123 690 103,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 123690103
  Data e lidhjes se kontrates 28-12-2020
  Kohezgjatja e kontrates 72 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës së sipërcituar:
  1.EURONDERTIM 2000
  2. MF INVEST GROUP + 6D PLAN + BOSHNJAKU B
  3. RAJLI NDERTIM + GPG COMPANY
  _________________________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1.EURONDERTIM 2000 - Vlera:123.690.103 lekë pa TVSH.
  2.RAJLI NDERTIM + GPG COMPANY - Vlera:123.812.177 leke pa TVSH

  Vlera e kontrates eshte pa Tvsh.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000 viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-79453-11-23-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 124 datë 22 Dhjetor 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 1 datë 5 Janar 2021
  VKM Nr.540, datë 08.07.2020 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit, miratuar në buxhetin e vitit 2020, për financimin e rikonstruksionit ose të riparimit të banesave individuale, të njësive të banimit në ndërtesa (pallat) si dhe mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), në bashkitë Durrës, Tiranë, Lezhë, Krujë dhe Kavajë”

  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data