Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (Pallat), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (Pallat), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit)
Nr. Reference REF-79782-11-24-2020
Vlera / Fondi Limit 356 375 703,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 25-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NG STRUCTURES - G.P.G. COMPANY - Shendelli
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 355 777 414,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 355777414
  Data e lidhjes se kontrates 15-01-2021
  Kohezgjatja e kontrates 9 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës së sipërcituar:
  1. "METEO" SHPK & “ED KONSTRUKSION” SHPK & “ALBA KONSTRUKSION” SHPK & “SENKA” SHPK & “UDHA” SHPK.
  2. “NG STRUCTURES” SHPK & “G.P.G. COMPANY” SHPK & “SHENDELLI” SHPK.
  __________________________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. "METEO" SHPK & “ED KONSTRUKSION” SHPK & “ALBA KONSTRUKSION” SHPK & “SENKA” SHPK & “UDHA” SHPK - Vlera: 356,004,384 lekë pa Tvsh.
  2. “NG STRUCTURES” SHPK & “G.P.G. COMPANY” SHPK & “SHENDELLI” SHPK - Vlera: 355,777,414 lekë pa Tvsh.

  Vlera e kontrates eshte pa Tvsh.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kurbin REF-79782-11-24-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 6 datë 14 Janar 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 9 datë 21 Janar 2021
  VKM Nr. 562, datë 15.7.2020 "Për përdorimin e fondit të rindërtimit, miratuar në buxhetin e vitit 2020, për financimin e rikonstruksionit ose të riparimit të banesave individuale, të njësive të banimit në ndërtesa (pallat), si dhe mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), në bashkitë Kurbin, Shijak dhe Durrës"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data