Open Procurement Albania

Ndërtim rrjeti furnizimit dhe rrjeti shperndares Ujesjellesi Lagjia Allmet dhe ndertimi i rrjetit te KUZ lagjia e vjeter, qyteti Bulqize,Bashkia Bulqize

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Bulqizë
Institucioni Prokurues Bashkia Bulqize
Objekti i Tenderit Ndërtim rrjeti furnizimit dhe rrjeti shperndares Ujesjellesi Lagjia Allmet dhe ndertimi i rrjetit te KUZ lagjia e vjeter, qyteti Bulqize,Bashkia Bulqize
Nr. Reference REF-83059-12-23-2020
Vlera / Fondi Limit 324 439 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 26-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues EGLAND & BE-IS
GJOKA KONSTRUKSION
KUPA& 2AF ALBANIA GROUP
LIQENI VII
SENKA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EGLAND SHPK - BE-IS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 323 174 643,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 10 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. ka marrë përgjigje në datë 09.04.2021
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. GJOKA KONSTRUKSION, për këto arsye:
  - Nga verifikimi i dokumentacionit rezultoi se operatori ekonomik ka paraqitur vërtetim për numrin e të siguruarve përkatësisht vërtetimin Nr. T03525600 Datë, 06.02.2021, në vërtetim nuk është përfshirë muaji janar 2021 data e zhvillimit të tenderti është data 01/03/2020 për rrjedhojë duhet të përfshihej edhe perjudha tatimore janar 2021, gjithashtu nuk ka paraqitur as listëpagesën e muajit janar 2021.
  - Nga verifikimi I dokumentacionit rezultoi se operatori ekonomik ka paraqitur dokumentacion te rregullt per Z Agron Ethemi, Ymer Tota, Marim Kola, Shkelqim Koci. per punonjësit e tjerë të paraqitur si manovrator nuk ka paraqitur iqt për asnjërin prej tyre. Operatori ekonomik nuk ka numrin e kërkuar të manovratorëve.
  2. KUPA& 2AF ALBANIA GROUP, për këto arsye:
  - operatori ekonomik nuk ka pikën e liçencës NS 18 C, gjithashtu operatori ekonomik Kupa shpk nuk ka pikën e liçencës NS 18 C. Bashkimi i operatorëve ekonomik nuk ploteson këtë kriter.
  3. LIQENI VII, për këto arsye:
  - Nga verifikimi I dokumentacionit rezultoi se operatori ekonomik nuk ka numrin e kërkuar të punonjësve.
  - operatori ekonomik nuk ka paraqitur dokumentacion për drejtues teknik Ing.Ndërtimi profil strukturist, drejtues teknik inxhinier topograf ka paraqitur vetëm një nga dy të kërkuar, drejtues teknik ing.Ndërtim profil transport nuk ka paraqitur dokumentacion.
  4. SENKA, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur dokumentacion për stafin mbështetës.
  - nuk ka paraqitur dokumentacion si Dëshmi për mjetet e pajisjet teknike, që ka në dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion Operatorit ekonomik që nevojiten per ekzekutimin e kontratës.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EGLAND SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EGLAND SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EGLAND SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EGLAND SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data