Open Procurement Albania

"Furnizimit me ujë për Bashkinë Pustec".

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Pustec
Institucioni Prokurues Bashkia Pustec
Objekti i Tenderit "Furnizimit me ujë për Bashkinë Pustec".
Nr. Reference REF-83440-12-30-2020
Vlera / Fondi Limit 456 525 537,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 01-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues “G.P.G Company” shpk & “Shëndelli” shpk
“A.N.K” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G.P.G Company Shpk - Shëndelli Shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 456 410 511,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 540799533
  Data e lidhjes se kontrates 06-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “A.N.K” shpk, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 2.7 të kapacitetit teknik të kritereve të vecanta të Dokumenteve Standarte të Tenderit: “Një punësim mesatar i të paktën 300 (treqind) personave, për periudhën Janar 2020- Dhjetor 2020 të vërtetuar me….” pasi referuar vërtetimit të paraqitur në sistemin e prokurimit elektronik Nr. T03486051, datë 29.01.2021, për periudhën Janar 2020-Dhjetor 2020 rezulton një punësim mesatar prej 200 (dyqind) punonjësisht, pra një numër i pamjaftueshëm.
  - nuk ploteson pikën 2 të kapacitetit ekonomik dhe financiar të Dokumenteve Standarte të Tenderit: “Operatori ekonomik duhet të paraqesë vërtetim për shlyerjen e taksave vendore të parashikuara nga Pushteti Vendor për vitet (2019, 2020) sipas….” , Komisioni i Vlerësimit të Ofertave konstaton se në vërtetimet e paraqitura nga bashkitë në të cilat ushtron aktivitet ky operator ekonomik nuk përfshihet shlyerja e taksave vendore për vitin 2019, konkretisht për Bashkitë Tiranë, Lezhë dhe Durrës.
  - nuk plotëson pikën 2.8 të kapacitetit teknik të Dokumenteve Standarte të Tenderit: “Operatori Ekonomik duhet te kete ne stafin e tij te punesuar (staf mbështetës)…/ 1 inxhinier mjedisi profil “Trajtim i ujrave” pasi nga verifikimi i dokumentacionit të dorëzuar inxhinieri i mjedisit rezulton me profilin energjitikë dhe jo trajtim i ujërave.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G Company Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G Company Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G Company Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G Company Shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shëndelli Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shëndelli Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shëndelli Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shëndelli Shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.54 - Dt.12-04-2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data