Open Procurement Albania

Mbikëqyrje për: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa pallat, në kuadër të procesit të rindërtimit :
Loti 3: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget “Hysen Kertusha-Abaz Celkupa-Hysen Myshketa-Deshmoreve” (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durrës
Objekti i Tenderit Mbikëqyrje për: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa pallat, në kuadër të procesit të rindërtimit: Loti 3: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget “Hysen Kertusha-Abaz Celkupa-Hysen Myshketa-Deshmoreve” (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-71327-09-11-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 24-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1. CIVIL CONS
2. Enginnering Consulting Group
3. ERALD-G
4. GEOSAT GROUP & Albana Ahmeti
5. GJEOKONSULT & CO
6. HE & SK 11 & MCE
7. INFRATECH
8. INSITUTI DEKLIADA- ALB
9. INSITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM “IKN”
10.Margarita Kodra & “DRICONS”
11. “TAULANT”
12.TOWER
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Margarita Kodra - “DRICONS”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1.256.360
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1.256.360
  Data e lidhjes se kontrates 31-12-2020
  Kohezgjatja e kontrates Afati i realizimit te mbikqyrjes se punimeve do te jete i njejte me afatin e realizimit te punimeve nga shoqeria ndertimore e cila do te zbatoje punimet.
  Loti 3: 80 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:
  1. GJEOKONSULT & CO
  2. “TAULANT”
  Perkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Komisioni i Vleresimit të Ofertave në procedurën për vlerësimin e ofertave bazuar në metoden e paracaktuar të vlerësimit sipas udhezimit “Për shqyrtimin dhe vleresimin e ofertave në prokurimin me mjete elektronike”, i orientuar nga Njoftimi Nr. 5585 Prot. datë 25.07.2017, “Rekomandim mbi menyren e percaktimit te tarifave minimale te specifikuara ne Vendimin e Keshillit te Ministrave Nr.354, datë 11.05.2016 "Për miratimin e manualit të tarifave per sherbime ne planifikim territori, projektim, mbikqyrje dhe kolaudim” me qellim: Respektimin nga autoritetet kontraktore/operatoret ekonomike te normave minimale (vlerat minimale te lejuara), te specifikuara ne kete vendim, si dhe në materialin e grupit te specifikimeve teknike, komisioni refuzon oferten pasi është nën vlerën minimale të lejuar, sipas VKM nr.354 date 11.05.2016 "Për miratimin e manualit të tarifave per sherbime ne planifikim territori, projektim, mbikqyrje dhe kolaudim”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë:
  1. CIVIL CONS
  2. Enginnering Consulting Group
  3. ERALD-G
  4. GEOSAT GROUP & Albana Ahmeti
  5. GJEOKONSULT & CO
  6. HE & SK 11 & MCE
  7. INFRATECH
  8. INSITUTI DEKLIADA- ALB
  9. INSITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM “IKN”
  10.Margarita Kodra & “DRICONS”
  11. “TAULANT”
  12.TOWER
  ---------------------------------------------------------------------------------
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara: Njoftojmë se, kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. GJEOKONSULT & CO - Vlera: 1.255.489 lekë
  2. “TAULANT” - Vlera: 1.250.000 lekë
  3. Margarita Kodra + "DRICONS"- Vlera: 1.256.360 lekë

  Vlera e kontrates eshte pa Tvsh.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Margarita Kodra viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Margarita Kodra viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Margarita Kodra viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Margarita Kodra viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-71327-09-11-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 128 datë 29 Dhjetor 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 6 datë 14 Janar 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data