Open Procurement Albania

Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim në Njësine Administrative Petrelë, ku janë të përcaktuara 18 shtepi të ndara: 1+1= 8 shtëpi; 2+1= 4 shtëpi; 3+1= 6 shtepi. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rindertimi i banesave individuale, brenda dhe jashte zonave te reja per zhvillim, ndertimin dhe rikonstruksionin e infrastruktures publike si dhe çdo nderhyrje tjeter ne funksion te rindertimit te banesave individuale, jashte zonave te reja per zhvillim. (Programi i Rindërtimit) - Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim në Njësine Administrative Petrelë, ku janë të përcaktuara 18 shtepi të ndara: 1+1= 8 shtëpi; 2+1= 4 shtëpi; 3+1= 6 shtepi. .
Nr. Reference REF-58145-05-14-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “2T” shpk - ”BE-IS” shpk - ”Ergi” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 55040785.2
  Data e lidhjes se kontrates 14-12-2020
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës:
  1. “2T” shpk &”BE-IS” shpk &”Ergi” shpk
  2. “Arifaj” shpk &”Denis 05” shpk
  3. “Company Riviera 2008” shpk &”Pepa Group”shpk &”Kacdedja” shpk
  4. “Gjikuria” shpk
  5. “Klajger Konstruksion” shpk & “Inerti” shpk
  6. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Senka” shpk &”Erzeni/SH” shpk
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “2T” shpk &”BE-IS” shpk & “Ergi” shpk - Oferta ekonomike-Alternativa 1:
  a. Banesë individuale 1+1, vlera 2,152,558.5 Lekë pa tvsh
  b. Banesë individuale 1+2, vlera 2,466,253.5 Lekë pa tvsh
  c. Banesë individuale 1+3, vlera 3,134,306.5 Lekë pa tvsh.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2T” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2T” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2T” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2T” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”BE-IS” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”BE-IS” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”BE-IS” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”BE-IS” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Ergi” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Ergi” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Ergi” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Ergi” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-58145-05-14-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr.27 - Dt.15-05-2020
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 2 datë 8 Janar 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 4 datë 11 Janar 2021
  Buletini i Posaçëm Nr. 6 datë 14 Janar 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data