Open Procurement Albania

Pyllëzimi me llojin ”Akacie”, në ngastrën Nr. 78/c, ekonomia pyjore - Bushtrice

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kukës
Institucioni Prokurues Bashkia Kukes
Objekti i Tenderit Pyllëzimi me llojin ”Akacie”, në ngastrën Nr. 78/c, ekonomia pyjore - Bushtrice
Nr. Reference REF-88298-02-25-2021
Vlera / Fondi Limit 4 237 844,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 11-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues SHOQATA PER PYJE DHE KULLOTA
AGRO – KORANI shpk
LURIMI shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHOQATA PER PYJE DHE KULLOTA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 227 605,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-06-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5073126
  Data e lidhjes se kontrates 19-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga OE ‚ „LURIMI“(shpk). AK-ja mbeshtetur ne Vendimin 42 date 02.04.2021, te Komisionit te shqyrtimit te ankesave, ka vendosur rrezimin e ankeses se paraqitur nga OE ‚ „LURIMI“(shpk).
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. AGRO-KORANI shpk, për këto arsye:
  - nuk permbush kriterin e puneve te ngjashme per kryerjen e procedures.
  2. LURIMI shpk, për këto arsye:
  - ka paraiture nje oferte anomalisht te ulet per kryerjen e procedures.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Pas shqyrtimit paraprak të ankesës të mbështetur në dokumentacionin e dërguar nga operatori ekonomik ankimues, Komisioni i Prokurimit Publik vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Lurimi” ShPK, për procedurën e prokurimit “Kërkesë për propozim”, me nr. REF-88298-02-25-2021, me objekt: “Pyllëzimi me llojin ”Akacie”, në ngastrën Nr. 78/c, ekonomia pyjore - Bushtrice”, me fond limit 4.237.844 lekë (pa TVSh), zhvilluar më datë 11.03.2021, nga autoriteti kontraktor Bashkia Kukës.
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshme të procedurës së prokurimit.
  3. Kopje e këtij vendimi i dërgohet për njoftim Agjencisë së Prokurimit Publik
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.104 - Dt.05-07-2021
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data