Open Procurement Albania

Sistemim asfaltim rruga “Llapushaj”, Gramsh.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gramsh
Institucioni Prokurues Bashkia Gramsh
Objekti i Tenderit Sistemim asfaltim rruga “Llapushaj”, Gramsh.
Nr. Reference REF-88835-03-02-2021
Vlera / Fondi Limit 81 666 600,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 07-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues “Bajrami N” sh.pk & “Rafin Company” sh.p.k
“Viante Konstruksion”sh.p.k & “Euro-Alb” sh.p.k &“Llazo” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Viante Konstruksion”sh.p.k - “Euro-Alb” sh.p.k - “Llazo” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 80 829 815,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 96995778
  Data e lidhjes se kontrates 19-05-2021
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Bajrami N” sh.pk & “Rafin Company” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka dorëzuar certifikatat HRN 1130-2:2008, TS 708:2010 sic kërkohet në DST.
  - nuk ka dorëzuar certifikatat ISO 39001:2012 dhe ISO 45001:2018.
  - BOE nuk ka dorëzuar Licence III.7.A "Sherbime Ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me burimet mjedisore baze", - për prodhimin ose furnizimin e materialeve që do përdoren në ndërtimin e objektit ku të përfshihen: - Materiale te Gjelberimit, në kundërshtim me pikën 8/g të kritereve të vecanta të kualifikimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Pas shqyrtimit të ankesave të mbështetur në dokumentacionin e dërguar nga operatori ekonomik ankimues, Komisioni i Prokurimit Publik vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “Beqiri” ShPK për procedurën e prokurimit “Procedurë e Hapur” me Nr. REF-88835-03-02-2021 me objekt: “Sistemim asfaltim rruga “Llapushaj”, Gramsh”, me fond limit 81,666,600 lekë pa TVSh, parashikuar për tu zhvilluar me datë 07.04.2021, nga autoriteti kontraktor, Bashkia Gramsh.
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e tjerë të procedurës së mësipërme të prokurimit.
  3. Kundër këtij vendimi, mund të bëhet ankim në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë, Tiranë.
  4. Kopje e këtij vendimi i dërgohet për njoftim Agjencisë së Prokurimit Publik.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Euro-Alb” sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Euro-Alb” sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Euro-Alb” sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Euro-Alb” sh.p.k viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” sh.p.k viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data