Open Procurement Albania

Hartim i projektit te parkut dhe kompleksit sportiv ne zonen e re per zhvillim te detyruar ne fshatin Valias (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamez
Objekti i Tenderit Hartim i projektit te parkut dhe kompleksit sportiv ne zonen e re per zhvillim te detyruar ne fshatin Valias (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-89965-03-12-2021
Vlera / Fondi Limit 37 837 121,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 26-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “Instituti DEKLIADA-Alb”shpk &”ARENA MK”
2. “Erald-G”shpk & ”NET-GROUP” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 37 800 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 37800000
  Data e lidhjes se kontrates 27-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 45 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. BOE .“Instituti DEKLIADA-Alb”shpk &”ARENA MK”
  2. BOE “Erald-G”shpk & ”NET-GROUP” shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. BOE .“Instituti DEKLIADA-Alb”shpk &”ARENA MK”, Vlera: 37,800,000 lekë
  2. BOE “Erald-G”shpk & ”NET-GROUP”, Vlera: 37,837,000 lekë
  ________________________________________________________________________________

  Vlera e kontrates eshte pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA-ALB viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA-ALB viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA-ALB viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA-ALB viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kamëz REF-89965-03-12-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 61 datë 23 Prill 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 67 datë 4 Maj 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data