Open Procurement Albania

Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt rikonstruksioni i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa. (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kavajë
Institucioni Prokurues Bashkia Kavaje
Objekti i Tenderit Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt rikonstruksioni i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa. (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-96698-05-27-2021
Vlera / Fondi Limit 2 589 894,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 07-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. Engineering Consulting Group shpk
2. 4 A Studio shpk & C.E.C Group shpk
3. Instituti i Konsulencës në Ndërtim ”IKN” shpk
4. Novatech Studio shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 4 A Studio shpk - C.E.C Group shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 500 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2500000
  Data e lidhjes se kontrates 26-07-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. Engineering Consulting Group shpk, për këto arsye:
  - Operatori ekonomik nuk paraqiti ofertë ekonomike në datën dhe orën e përcaktuar në ftesën për ofertë
  2. Instituti i Konsulencës në Ndërtim ”IKN” shpk, për këto arsye:
  - Operatori ekonomik nuk paraqiti ofertë ekonomike në datën dhe orën e përcaktuar në ftesën për ofertë
  3. Novatech Studio shpk, për këto arsye:
  - Operatori ekonomik nuk paraqiti ofertë ekonomike në datën dhe orën e përcaktuar në ftesën për ofertë
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. Operatori Ekonomik Engineering Consulting Group shpk
  2. BOE 4 A Studio shpk & C.E.C Group shpk
  3. Operatori Ekonomik Instituti i Konsulencës në Ndërtim ”IKN” shpk
  4. Operatori Ekonomik Novatech Studio shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. 4 A Studio shpk & C.E.C Group shpk, Vlera 2500000 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C Group shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C Group shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C Group shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C Group shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kavajë REF-96698-05-27-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 112 datë 22 Korrik 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 120 datë 10 Gusht 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data