Open Procurement Albania

Shërbimi i pastrimit dhe largimit të mbeturinave (mbetjeve urbane) në Njësitë Administrative dhe kryerja e shërbimit të mirëmbajtjes së varrezave publike në Njësitë Administrative të Bashkisë Fier

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
Institucioni Prokurues Bashkia Fier
Objekti i Tenderit Shërbimi i pastrimit dhe largimit të mbeturinave (mbetjeve urbane) në Njësitë Administrative dhe kryerja e shërbimit të mirëmbajtjes së varrezave publike në Njësitë Administrative të Bashkisë Fier
Nr. Reference REF-97322-06-03-2021
Vlera / Fondi Limit 198 984 172,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-06-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 23-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues “KOMBI INVEST” shpk
“ALKO IMPEX CONSTRUCTION” shpk
“VICTORIA INVEST” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “KOMBI INVEST” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 197 168 192,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-07-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates deri me 31/12/2024.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “ALKO IMPEX CONSTRUCTION” shpk, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur dokumentacion te rregullt ne lidhje me kriterin per kualifikim “Vërtetim për shlyerjen e taksave dhe tarifave vendore të parashikuara nga Pushteti Vendor për vitet 2019 dhe 2020, prane njesive vendore ku operatori ekonomik ushtron apo ka ushtruar aktivitetin, sipas ekstraktit te QKB, ne perputhje me legjislacionin ne fuqi.”, te percaktuar ne piken 3.2.3, te rubrikes 2.Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, Shtojca 8 e DST
  - nuk ka paraqitur dokumentacion te rregullt ne lidhje me kriterin per kualifikim “Disponimi ose mundësia e sigurt e disponimit në paisjet/kapacitetet e mëposhtme teknike, që nevojiten për ekzekutimin e kontratës”, siç kerkohet ne piken 3.3.7, (gërma f), te rubrikes 2.Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, Shtojca 8 te DST, ”Makinat e transportit te shoqerohen gjithashtu edhe me Leje te Transportit te Mallrave (te vlefshme), leshuar nga organet kompetente ne emer te shoqerise apo subjektit pronar te mjetit, ne perputhje me legjislacionin ne fuqi.”
  - nuk ka paraqitur dokumentacion te rregullt ne lidhje me kriterin per kualifikim “Disponimi ose mundësia e sigurt e disponimit në paisjet/kapacitetet e mëposhtme teknike, që nevojiten për ekzekutimin e kontratës”, siç kerkohet ne piken 3.3.7, (gërma g), te rubrikes 2.Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, Shtojca 8 te DST.
  2. “VICTORIA INVEST” shpk, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur dokumentacion te rregullt ne lidhje me kriterin per kualifikim “Disponimi ose mundësia e sigurt e disponimit në paisjet/kapacitetet e mëposhtme teknike, që nevojiten për ekzekutimin e kontratës”, siç kerkohet ne piken 3.3.7, te rubrikes 2.Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, Shtojca 8 te DST.
  - nuk ka paraqitur dokumentin “Sigurimi i Ofertes”, siç kerkohet ne piken 2/c, te rubrikes 2.Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, Shtojca 8 te DST.
  - nuk ka paraqitur dokumentin “Deklaratë mbi permushjen e Kritereve te Pergjithshme sipas Shtojces 7“, siç kerkohet ne Shtojcen 8 te DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data