Open Procurement Albania

Mbikeqyrja e punimeve per "Godinen ne rrugen Jordan Misja, Tirane, ne kuader te procesit te rindertimit" (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Agjencise Shteterore e Kadastres
Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Agjencise Shteterore e Kadastres
Objekti i Tenderit Mbikeqyrja e punimeve per "Godinen ne rrugen Jordan Misja, Tirane (Programi i Rindertimit).
Nr. Reference REF-93915-04-24-2021
Vlera / Fondi Limit 3 893 617,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-04-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-05-2021
Data e mbajtjes se tenderit 06-05-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues Faza e pare : Faza e përzgjedhjes se Operatorëve Ekonomikë:

1.”ARENA MK” SH.P.K
2. “TAULANT” SH.P.K
3. “NET-GROUP”
4. “INSTITUTI DEKLIADA-ALB” SH.P.K
5. “A&E ENEGINEERING” SH.P.K
6. “STUDIO SERVICES K-SA” SH.P.K
7. “NOVATECH STUDIO” SH.P.K

Shënim: Referuar VKM nr.199, datë 04.03.2020 “Për miratimin e dokumenteve standarde të procedurës së prokurimit, të kritereve të vlerësimit të ofertës fituese kushteve të marrëveshjes kuadër dhe të kontratës për procesin e rindërtimit”, kualifikimi i ofertuesëve në fazën e parë, nuk është me pikë.

Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:

1.”ARENA MK” SH.P.K
2. “TAULANT” SH.P.K
3. “NET-GROUP” .
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TAULANT SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 504 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 4204800
  Data e lidhjes se kontrates 11-06-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1 “INSTITUTI DEKLIADA-ALB” SH.P.K
  Për kapacitetin teknik: pika 2.3.3 Arkitekti nuk ka Liçencë profesionale individuale në mbikqyrje dhe kolaudim punime zbatimi si dhe nuk rezulton ne licencen e shoqerise.
  Për kapacitetin teknik: pika 2.3.1 Nuk ka pune te ngjashme me objektin e prokurimit.

  2. “A&E ENEGINEERING” SH.P.K
  Për kapacitetin teknik: pika 2.3.4 Inxhinieri i ndërtimit nuk figuron në listëpagesat e shoqërisë për periudhën Shtator, Tetor, Nëntor 2020 dhjetor 2020 dhe janar 2021

  3. “STUDIO SERVICES K-SA” SH.P.K
  Për kapacitetin teknik: pika 2.3.2. Liçenca Profesionale e Shoqërisë, për realizimin e punimeve, objekt i kontrates, të lëshuar nga autoritetet përkatëse Shtetërore, në kategoritë: PUNIME SPECIALE NDËRTIMI: Shoqëria nuk ka pikën NS 13 në Liçencën Profesionale.
  Për kapacitetin teknik: pika 2.3.3 Inxhinieri i ndërtimit nuk figuron në listëpagesat e shoqërisë për periudhën Shtator, Tetor, Nëntor 2020.
  Për kapacitetin teknik: pika 2.3.3 Arkitekti nuk ka Liçencë profesionale individuale në mbikqyrje dhe kolaudim punime zbatimi.
  Për kapacitetin teknik: pika 2.3.4 Inxhinieri i ndërtimit nuk ka Liçencë profesionale individuale në mbikqyrje dhe kolaudim punime zbatimi.

  4. “NOVATECH STUDIO” SH.P.K
  Seksioni 3, pika 4.1, Faza 1, nuk ka paraqitur oferte referuese Për kapacitetin teknik: pika 2.3.3 dhe pika 2.3.4 ka një inxhinier ndërtimi nga dy të kërkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Pergjithshme e Agjencise Shteterore e Kadastres REF-93915-04-24-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 94 datë 17 Qershor 2021
 • Formulari i njoftimit të operatorëve ekonomikë të suksesshëm në marrëveshjen kuadër
 • Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data