Open Procurement Albania

Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zonës për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona 5 Maji” (Faza 2)”. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues BASHKIA TIRANË
Objekti i Tenderit “Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtim dhe rikonstruksion i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim, në Bashkinë Tiranë”(Programi i Rindërtimit)
Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zonës për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona 5 Maji” (Faza 2)”.
Nr. Reference REF-83174-12-24-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 07-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “Tower” shpk & Sphaera shpk & “Dricons” Shpk & “Invictus” shpk
2. “Instituti Dekliada-Alb” shpk & “Erald-G’’ shpk
3. “Infratech” shpk & “Engineering Counsulting Group” shpk & “Arabel Studio” shpk
4. “A&E Engineering” shpk & “Mak Studio” shpk
5. “Net Group” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NET-GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4774421.52
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5729305.8
  Data e lidhjes se kontrates 18-06-2021
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës së Sipërcituar:
  1. “Tower” shpk & Sphaera shpk & “Dricons” Shpk & “Invictus” shpk
  2. “Instituti Dekliada-Alb” shpk & “Erald-G’’ shpk
  3. “Infratech” shpk & “Engineering Counsulting Group” shpk & “Arabel Studio” shpk
  4. “A&E Engineering” shpk & “Mak Studio” shpk
  5. “Net Group” shpk
  _____________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “Infratech” shpk & “Engineering Counsulting Group” shpk & “Arabel Studio” shpk - Oferta ekonomike = 4822000 lekë pa TVSH.
  2. “Instituti Dekliada - Alb” shpk & “Erald-G’’ shpk - Oferta ekonomike = 4822000 lekë pa TVSH.
  3. “Tower” shpk & Sphaera shpk & “Dricons” shpk & “Invictus” - Oferta ekonomike = 4800000 lekë pa TVSH
  4. “Net Group” shpk - Oferta ekonomike = 4774421.52 lekë pa TVSH
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-83174-12-24-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 100 datë 28 Qershor 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 108 datë 9 Korrik 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data