Open Procurement Albania

Rikontruksion Rruga "Qafa e Bishkazit”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Institucioni Prokurues Bashkia Shkoder
Objekti i Tenderit Rikontruksion Rruga "Qafa e Bishkazit”
Nr. Reference REF-09845-10-28-2021
Vlera / Fondi Limit 9 609 759,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 29-10-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-11-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-11-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. “VARAKU E” sh.p.k
2. “Delia Impex”sh.p.k
3. “ALB-KONSTRUKSION” sh.p.k
4. “Sark” sh.p.k
5. ”NDERTUESI 2014”sh.p.k
6. “Lacaj”sh.p.k
7. ”BONUS”sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB - KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 004 274,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-11-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “VARAKU E” sh.p.k, për këto arsye:
  - ka vendosur volume te ndryshme nga ato qe jane te parashikuara ne preventivin e publikuar nga AK,tek zeri shtrese stabilizanti,shtrese binderi dhe shtrese asfaltobetoni.
  2. “Delia Impex”sh.p.k, për këto arsye:
  - Makinerite dhe stafin teknik I ka te angazhuara njekohesisht ne kontrata te tjera me Bashkine Shkoder
  3. “Sark” sh.p.k, për këto arsye:
  - Drejtuesi teknik E.S dhe V.P referuar listepagesave te muajit shtator nuk figurojne te punesuar me kohe te plote ne kundershtim me kriteret e vendosura ne DST. Gjithashtu edhet punonjesit e paraqitur per te realizuar punimet rezultojne me nga nje dite pune ne listepagesa
  4. ”NDERTUESI 2014”sh.p.k, për këto arsye:
  - Formulari permbledhes I vetdeklarimit sipas shtojces 8 eshte plotesuar gabim ,pasi tek seksioni D: DEKLARATA “Për zbatimin e dispozitave ligjore në marrëdhëniet e punës”,pika 3 , ka vendosur opsionin Jo, qe nenkupton qe jane vendosur masa ligjore nga Inspektorati Shtetëror i Punës dhe Shërbimeve Sociale (ISHPSHSH).Per kete gje eshte shprehur edhe KPP
  5. ”BONUS”sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk keni plotesuar sakte formularin e vetdeklarimit,mungojne deklarata mbi makinerite
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data