Open Procurement Albania

Rikonstruksion rruga Liqenit të Radës, Manëz

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Rikonstruksion rruga Liqenit të Radës, Manëz
Nr. Reference REF-01774-07-27-2021
Vlera / Fondi Limit 12 499 880,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-07-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-08-2021
Data e mbajtjes se tenderit 31-08-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. SHKELQIMI 07
2. K-AAV
3. KOMBEAS
4. K.M.K
5. K.TURJA
6. LIQENI VII
7. DAJTI PARK 2007
8. LEON KONSTRUKSION
9. SARK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K.TURJA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 418 680,00
  Data e shpalljes se fituesit 18-02-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 70 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Vndim K.P.P. 843/2021
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. SHKELQIMI 07, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 2.3.d) te Kapacitetit Teknik per disponimin e stafit mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë)
  2. K-AAV, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 2.2.b) te Kapacitetit Ekonomik dhe Financiar, pasi bilancet e paraqitura per vitet 2018, 2019, 2020, kane raport negativ ndërmjet aktivit dhe pasivit.
  3. KOMBEAS, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 2.3.c) te Kapacitetit Teknik per disponimin e personelit kryesor, drejtues teknik në licencën e shoqërisë, pasi inxhinieri i ndertimit i paraqitur dhe vetedeklaruar, nuk rezulton te jete drejtues teknik ne licencen e shoqerise.
  4. K.M.K, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 2.3.d) te Kapacitetit Teknik per disponimin e stafit mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë), pasi nuk disponon inxhinierin hidroteknik. Inxhinieri hidroteknik i paraqitur dhe vetedeklaruar, eshte kontraktuar nga subjekti me date 30.08.2021, por referuar korrespondences ndermjet Bashkise Durres dhe Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve, nuk rezulton te jete punonjes i shoqerise, dhe nuk disponohet nga shoqeria ne momentin e hapjes se ofertave.
  5. LIQENI VII, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 2.3.d) te Kapacitetit Teknik per disponimin e stafit mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë), pasi nuk disponon inxhinierin topograf. Inxhinieri topograf i paraqitur dhe vetedeklaruar, referuar diplomes rezulton te jete inxhinier i burimeve natyrore me profil gjeomatike.
  6. SARK, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 2.3.a) te Kapacitetit Teknik per pune te ngjashme, pasi dokumentacioni i paraqitur nuk arrin vleren minimale te kerkuar ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data