Open Procurement Albania

Loti 2 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërtim dhe Rikonstruksion rrjet ujësjellësi në qytetin e Tiranës "

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Objekti i Tenderit Loti 2 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërtim dhe Rikonstruksion rrjet ujësjellësi në qytetin e Tiranës "
Nr. Reference REF-12011-11-18-2021
Vlera / Fondi Limit 922 289,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 19-11-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-12-2021
Data e mbajtjes se tenderit 01-12-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. A & E ENGINEERING sh.p.k
2. Engineering Consulting Group sh.p.k
3. Novatech Studio sh.p.k
4. Miki Consulting sh.p.k
5. Mak Studio sh.p.k
6. Magna Charta sh.p.k
7. Instituti Dekliada-Alb sh.p.k
8. “Imes” sh.p.k & “Tesla Vizion” sh.p.k
9. “Roalb” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A & E Engineering SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 814 122,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-12-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 976946
  Data e lidhjes se kontrates 07-01-2022
  Kohezgjatja e kontrates 90 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Imes” sh.p.k & “Tesla Vizion” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka përmbushur VKM nr.354 date 11.05.2016 ”Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikimin te territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim” si dhe udhezimin e Agjencise Prokurimit Publik date 25.07.2017, prot 5585 ”Rekomandim mbi menyren e percaktimit te tarifave minimale te specifikuara ne Vendimin e Keshillit te Ministrave nr.354,date 11.05.2016” Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikimin te territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim”.
  2. “Roalb” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka arritur të paraqesë formularin e sigurimit të ofertës cka bie në kundërshtim me kushtet e vecanta të kualifikimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E Engineering SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E Engineering SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E Engineering SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E Engineering SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 4 datë 17 Janar 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data