Open Procurement Albania

Sherbimi i mbikqyerjes dhe kolaudimit ne punime rindertimi per "Rikonstruksion dhe riparim te ambjenteve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa, (pallate) qyteti Reps", Bashkia Mirdite. (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mirditë
Institucioni Prokurues Bashkia Mirdite
Objekti i Tenderit Sherbimi i mbikqyerjes dhe kolaudimit ne punime rindertimi per "Rikonstruksion dhe riparim te ambjenteve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa, (pallate) qyteti Reps", Bashkia Mirdite. (Programi i Rindertimit)
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
1. BOE “HYDRO-ENG CONSULTING”shpk & “INVICTUS” shpk
2. OE “G B CIVIL ENGINEERING” shpk
3. OE “PALMA CONSTRUKTION”shpk
Nr. Reference REF-17249-01-17-2022
Vlera / Fondi Limit 2 924 688,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-01-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-01-2022
Data e mbajtjes se tenderit 28-01-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. “HYDRO-ENG CONSULTING”shpk & “INVICTUS” shpk
2. “G B CIVIL ENGINEERING” shpk
3. “PALMA CONSTRUKTION”shpk
4. ''STUDIO SERVICES K-SA” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “HYDRO-ENG CONSULTING” - ”INVICTUS” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 346 313,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 8 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. STUDIO SERVICES “K-SA” shpk, për këto arsye:
  - Mungon sigurimi i ofertes
  - Certifikatat ISO te kerkuara jane te pavlefshme, pasi kane afatin e vlefshmerise deri me 31.01.2022.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. BOE “HYDRO-ENG CONSULTING”shpk & “INVICTUS” shpk
  2. Operatori ekonomik “G B CIVIL ENGINEERING” shpk
  3. Operatori ekonomik “PALMA CONSTRUKTION”shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “HYDRO-ENG CONSULTING”shpk & “INVICTUS” shpk, Vlera: 2346313 lekë pa TVSH
  2. “G B CIVIL ENGINEERING” shpk, Vlera: 2673596 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Mirditë REF-17249-01-17-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 30 datë 7 Mars 2022
  Lidhja e Kontrates
  ‘’FORMULARI I NJOFTIMIT TË OPERATORËVE EKONOMIKË TË SUKSESSHËM NË MARRËVESHJEN KUADËR”

  Mbikqyerje dhe kolaudim i punimeve te ndertimit ne Rikonstruksion dhe riparim i mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa (pallate) ne Bashkine Mirdite (qyteti Reps) (Programi i Rindertimit)

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mirditë
  Institucioni Prokurues Bashkia Mirdite
  Objekti i Tenderit Mbikqyerje dhe kolaudim i punimeve te ndertimit ne Rikonstruksion dhe riparim i mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa (pallate) ne Bashkine Mirdite (qyteti Reps) (Programi i Rindertimit)
  Nr. Reference REF-16697-12-29-2021
  Vlera / Fondi Limit 2 924 688,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 31-12-2021
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-01-2022
  Data e mbajtjes se tenderit 11-01-2022
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 8 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet pasi ka vetem nje operator ofertues, procedura eshte per mbikqyerjen dhe kolaudimin.Nuk mund te jete nje operator edhe mbikqyres edhe kolaudator.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Mirditë REF-16697-12-29-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 50 datë 19 Prill 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data