Open Procurement Albania

Mbikqyrje, Riforcimi pallateve me kod gis: 7339, 23247 dhe riforcimi banesave individuale në njësinë administrative Ishëm të banorëve: Albana Beja, Altlin Koka, Shaban Kurti (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Mbikqyrje, Riforcimi pallateve me kod gis: 7339, 23247 dhe riforcimi banesave individuale në njësinë administrative Ishëm të banorëve: Albana Beja, Altlin Koka, Shaban Kurti(Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-17833-01-26-2022
Vlera / Fondi Limit 1 078 448,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-01-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-02-2022
Data e mbajtjes se tenderit 07-02-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. "DRICONS" shpk
2. “TAULANT”shpk
3. A V E CONSULTING shpk & ROALB STUDIO shpk
4. ARENA MK shpk
5. ERALD-G shpk
6. G B Civil Engineering shpk
7. NOVATECH STUDIO shpk
8. PROJECT DALUZ 2019 shpk
9. REAN 95 shpk
10. S&L STUDIO shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • REAN 95
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 853 588,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-03-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 853588
  Data e lidhjes se kontrates 07-04-2022
  Kohezgjatja e kontrates 180 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. "DRICONS" shpk
  2. “TAULANT”shpk
  3. A V E CONSULTING shpk & ROALB STUDIO shpk
  4. ARENA MK shpk
  5. ERALD-G shpk
  6. G B Civil Engineering shpk
  7. NOVATECH STUDIO shpk
  8. PROJECT DALUZ 2019 shpk
  9. REAN 95 shpk
  10. S&L STUDIO shpk

  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. A V E CONSULTING shpk & ROALB STUDIO shpk , Vlera: 1067663 lekë pa TVSH
  2. ARENA MK shpk, Vlera: 970000 lekë pa TVSH
  3. "DRICONS" shpk, Vlera: 897302 lekë pa TVSH
  4. “ERALD-G” shpk, Vlera: 1000000 lekë pa TVSH
  5. G B Civil Engineering shpk, Vlera: 950000 lekë pa TVSH
  6. REAN 95 shpk, Vlera: 853588 lekë pa TVSH
  7. S&L STUDIO shpk, Vlera: 998448 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per REAN 95 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per REAN 95 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per REAN 95 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per REAN 95 viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-17833-01-26-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 37 datë 23 Mars 2022
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 51 datë 21 Prill 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data